Шок в бТВ! Петър Бакърджиев стана тайно баща, бебето не е от Гергана Гунчева

Шок в бТВ! Петър Бакърджиев стана тайно баща, бебето не е от Гергана Гунчева

Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев шокира зрителите, след като в понеделник рано сутринта съобщи, че е станал татко за трети път.

"Имам две момчета, време ми беше за момиче", обяви журналистът и специално благодари на клиника "Щерев" за помощта при появата на бебе №3, без да обели дори дума за майка му. "Ама как? Кога? Защо ние нищо не подозирахме?", попита силно изненаданата Натали Трифонова, която също бе в студиото и ясно личеше, че не се преструва.

Преди месеци гръмна новината за раздялата между бившата "Мис България", която сега също се изявява като спортен журналист Гергана Гунчева и Бакърджиев, но никой от тях не пожела да коментира темата. Двамата са родители на две момчета - Самуил и Максим, но явно плейбоят Бакърджиев е срещнал нова жена и сега може да се похвали с друго семейство.

Той имаше връзка с Виктория Петрова. Двамата бяха заедно преди около 10 години, но прикючиха доста бързо, припомня Hotnews. При обявяването на новината за новото бебе Бакърджиев не само не продума нито дума за майката, но и не обясни дали е присъствал на самото раждане и явно ще продължи да държи в тайна новото си семейство.

Бебчето е момиченце с име Бориса, което тежи 2,800 кг. при 50 сантиметра височина. Третото дете на водещия дошло на бял свят в 22.00 часа в понеделник вечер, но за неговата поява никой не подозираше-нито зрителите, нито колегите на таткото в телевизията. И то, и майката са добре, отбеляза гордият баща, който заслужи поздравленията на колегите си, че само часове след паметното събитие е на работа, вместо да празнува.

ключови думи:
Петър Бакърджиев

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май