Тренировъчен план и диета на Еми Росъм

Тренировъчен план и диета на Еми Росъм

Еми Росъм съвсем наскоро се присъедини към Movember, за да подкрепи мъжете, които са избрали да пуснат мустаци и бради през ноември, за да се повиши информираността за съществуващите здравни проблеми при мъжете.

Ролята на известните личности взели участие в тази кампания е да се превърнат в посланици за насърчаване и спазване на здравословен начин на живот. Еми Росъм е един от тези посланици, чиято цел е да намери колкото се може повече последователи, които да започнат да тренират редовно.

Преди няколко дни звездата сподели снимка във Фейсбук как се чувства от сутрешната тренировка в 5 часа сутринта. Снимката предизвика многобройни коментари и лайкове, въпреки че звездата изглеждаше привидно не особено готова за подобна тренировка.

1600250Facebook/Emmy Rossum

Но нека се съсредоточим върху сутрешната ѝ рутинна програма. Съвсем наскоро сайта Y Mag съобщи, че актрисата след като се събуди стартира с чаша ароматен черен чай и храни кучетата си, след което измива лицето и зъбите си и се отдава на тренировка. Нейната най-голяма страст за поддържане на отлична форма е фитнеса, но също така не пренебрегва необходимостта от упражнения, които ѝ предлага програмата Пилатес. Също така звездата обича и всякакъв друг вид кардио натоварвания.

Интересен е фактът, че красавицата тренира дори и в неделя, когато призовава и своите фенове и приятели да тренират заедно с нея. Оказва се, че тренировките са нейния начин да се освобождава от стреса, но също така не крие, че обича да се излежава и медитира, което води до постигане на цялостна хармония в тялото и душата ѝ.

Диета

1600251Facebook/Emmy Rossum

Освен, че с особено внимание се отнася към рутинните си тренировки, Еми обръща сериозно внимание и на храната. Благодарение на нея може да се възстанови пълноценно след изморителните тренировки. Звездата също така споделя, че обича да се храни с натурални храни и избягва заведенията за бързо хранене. Нейната философия е, че като дава личен пример, повече хора ще се чувстват здрави, красиви и ще се хресват в собствената си кожа.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май