Тайните на супермоделът Рози Хънтингтън за перфектна фигура

Фитнесът е нейния живот
Тайните на супермоделът Рози Хънтингтън за перфектна фигура

Британската супермоделка Рози Хънтингтън-Уайтли показа нови модели на  тоалети за фитнес, които идеално пасват на нейната фигура. 

Всъщност 28-годишната хубавелка преди време пусна своя лична линия на спортни облекла "Рози" за бранда Autograph Active и призна по-рано в едно интервю, че тайната на безупречната й фигура е в баланса.

Рози Хънтингтън целогодишно се занимава с фитнес. "Аз съм фанатичка на тема фитнес, при мен всичко е свързано с него", изтъква звездата на модния подиум. Но и тя си има проблеми места, за които споделя: "Това е дупето ми. Аз буквално направих мускули на ръцете, дори станаха твърде релефни, затова сега не работя над тях. Бих искала и двете ми кълба отзад да са в същото състояние", признава хубавицата.

1686415Pinterest

За Рози ежедневният масаж е задължителен за изваяната й фигура. Най-много тя хареса сеансите при Шели Бостън, която обслужва звезди на холивудските екшъни. "С нея си бърборим и тя привежда в ред тялото ми, като буквално го разтяга и го изравнява", споделя манекенката.

Здравословната храна е много важна за Хънтингтън-Уайтли, но много по-важно е позитивното отношение към това, с което храните тялото си, убедена е тя. "Не искам да бъда нещастница, която гони листо от салата из чинията. В къщи ям чиста, органична и проста храна. Ако излизам с приятели, си позволявам да се поглезотя с някои лакомства", разкрива елитната моделка. Обикновена закуската й включва варени яйца или брюкселско зеле с филия хляб и зелен сок. През деня тя пие много вода. А за обяд или вечеря прибягва до протеините – бяла риба, пуйка, пиле и много зеленчуци за гарнитура. "Но след това мога да отида в някой ресторант и да се натъпча с пържени картофки", признава красавицата.

1686414Pinterest

Тя е противник на диетите и не би могла да ги спазва стриктно. "Аз не получавам удоволствие от това, за мен това не е живот. Така че цялата тайна е в мярката и баланса", съветва манекенка, която сама по себе си е мярка за красота.

Източник/БГНЕС

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май