Тайните на Аня Пенчева за красота и младост

Тайните на Аня Пенчева за красота и младост

Актрисата Аня Пенчева продължава да бъде секссимвол №1 на българското кино, макар на 12 септември да навършва 66 години. Тя продължава да изглежда все така ослепително и да буди завистта на всички свои колежки в гилдията с перфектната си форма. "Това се дължи не само на гените ми, но и на начина на живот, който водя. Основното в него е да не разчитам на лекарства и химия, а на природата", споделя Аня.

"Няма ден, в който да не ходя поне по 8 км. Не ям мазно и сладко и слава на Бога, имам добър ген. Не се налага да спазвам строги диети", разкрива звездата на Народния театър.

Аня Пенчева може да се похвали, че няма нито целулит, нито стрии и е горда с физическите си постижения. Само преди две години вечната красавица стопи 8 килограма от теглото си за снимките на втория сезон на тв сериала "Съни бийч" за отрицателно време. Тогава с нейната диета се заема съпругът ѝ Ивайло Караньотов, който ѝ поставя горна граница от 700 калории за ден, които да си набавя с домашна лимонада, риба и салати. Ефектът е моментален и Пенчева признава, че когато излезе извън килограмите, в които най-много се харесва, веднага прилага трика на съпруга си и буквално за дни пак е в отлична форма.

"Още тогава замених захарта с мед и естествен подсладител стевия. Освен това имам динамични разходки на Витоша по три пъти в седмицата. Когато много ми се яде нещо сладко, си позволявам само по един банан", откровеничи кинозвездата. "Не се страхувам от остаряването, но в никакъв случай не искам да остарявам кичозно и некрасиво – споделя Аня. – Да, няма нищо по-хубаво от това да си млад, красив и пълен с енергия. Но няма и нищо страшно в това да си зрял, да носиш годините си с достойнство", коментира обичаната актриса.

От години тя не крие, че приема и мощна билкова смес, която ѝ помага хем да изглежда добре, хем да се пази от потенциални вируси и заболявания, като стимулира имунната ѝ система безотказно. Рецептата Пенчева научила отдавна от родопски лечител, когото посетила лично. Тайните ѝ съставки са следните: две лъжици лимонов сок, пет грама пресен и настърган джинджифил, две лъжици мед, щипка лют пипер и щипка анасон. Всеки ден на гладно актрисата взема по лъжица от тази целебна смес и твърди, че ползите ѝ за организма за неоспорими.

Източник: Ретро.бг

 

ключови думи:
Аня Пенчева

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май