Спортното шоу на Стела Маккартни

На Седмицата на модата в Лондон
Спортното шоу на Стела Маккартни

Британската дизайнерка Стела Маккартни отново показа стил и въображение на престижната седмица на модата в Лондон преди броени дни. Стела представи последната си колекция спортни дрехи за модния бранд "Adidas" по наистина атрактивен и внушителен начин.

Вместо да заложи на скучно дефиле по подиума, известната дама спретна вълнуващо шоу на гостите на престижното модно събитие.

Моделите буквално тестваха дрехите ѝ на живо, въвличайки се в различни спортни активности. Плувкини по синхронно плуване, облечени в банските костюми на Маккартни, изпълниха чудесно съчетание в огромен резервоар, инсталиран специално за случая. Гъвкави мадами смаяха публиката с акробатичните си номера в специални люлки, монтирани на тавана. Разбира се, имаше и задъхана демонстрация по спининг :)

1049595Guliver/Getty Images

Вместо на лигавото розово, твърде актуално напоследък в колекциите на спортните брандове, дрехите на Стела са решени в гамата на сивото и резедавото. Гледано отстрани, "в действие", облеклото на дизайнерката изглежда наистина удобно и подходящо за спорт.

Още новини от света на модата и звездното ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април