Секси, по-секси, най-секси, Возняцки

Секси, по-секси, най-секси, Возняцки
JBS

Най-важното

Каролине Возняцки безспорно е една от най-сексапилните тенисистки в момента. Тя успешно се конкурира за тази корона с приятелката на нашето момче Григор Димитров - Мария Шарапова. Каролине е родена през 1990г. и е дъщеря на полски имигранти в Дания. Първоначално тя е тренирала волейбол, но след това се ориентира в тениса, което се оказва невероятна идея за нея.

Тя продължава своя поход не само към мъжките сърца, но и към върха в женския тенис. И тя го достига - в продължение на 67 седмици тя е номер 1 в световната ранглиста по тенис. Освен това, тя е първата състезателка от скандинавските държави, която е номер 1 в този спорт. При това тя е една от малкото, която постига това, без да е спечелила турнир от големия шлем.

Нейната звезда бързо изгрява, тя става рекламно лице на силни фирми, като "Turkish arilines" и "Oriflame". Тя бързо добива популярност и като фотомодел - с перфектното си тяло тя успешно записва редица фотосесии, с които си докарва допълнителни финанси.

През този сезон тя се завърна от контузия и то по невероятен начин - финал за ЮС оупън, последният от турнирите от "големия шлем". Там тя загуби от Серена Уилямс, безспорно една от най-добрите тенисистки, които светът е познавал. Феновете на тази красавица могат да я гледат на живо в София, в зала "Арена Армеец", естествено, ако тя добие право да участва във финалния турнир на шампионките. Ето няколко нейни снимки, които доказват не само, че тя е във форма, но и показват нейната естествена красота. Ако не сте и били фенове до сега, със сигурност ще станете.

1388536celebritywallpapers.com

1388538celebritywallpapers.com

1388540celebritywallpapers.com

761f20ab-3d80-93d1-2b8e-3eb887c88454

1388537celebritywallpapers.com

Вижте още: Тайните на Меган Фокс.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април