Прости ли му побоя? Попфолк певицата Мария се върна при Миро

Прости ли му побоя? Попфолк певицата Мария се върна при Миро

Попфолк певицата Мария отново се събра със съпруга си Мирослав Соколов. За новия обрат в любовния живот на певицата се увериха топфотографите на "България Днес", които заснеха певицата да се качва в колата на любимия си.

От кадрите става ясно, че Мария очевидно е простила на Миро за шамарите и най-вероятно двамата ще изкарат Великден на романтична ваканция. Затова призна и самият Мирослав в интервю, като каза: "Още не знаем къде двамата ще сме за празниците, но ще сме заедно".

В потвърждение на думите му Мария и Миро отпрашиха в неизвестна посока с червен ултрамодерен джип "Ламборгини".

Преди няколко седмици певицата се оплака, че мъжът й си е изпуснал нервите и я е набил. Певицата си извади и медицинско след травмите, след което уведомила полицията. Съпругът й Мирослав бе арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Той бе задържан за срок до 72 часа и след това освободен от Софийски градски съд срещу гаранция от 2000 лева. На делото стана ясно, че Мария и Миро обичали грубата любовна игра. Певицата признава пред съдия, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май