Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на чалгаджийката Андреа ВИДЕО

Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на чалгаджийката Андреа ВИДЕО

Мартин Лепоев от Павликени, измислил артистичния си псевдоним Dj Marten Roberto, отряза световната тенис звезда Новак Джокович и отказа да пусне дори 20 секунди от любимата му българска песен – "Луда по тебе" на Камелия.

Мотивът му бе, че не "пускал чалга", защото било селско. Поведението му втрещи хиляди, защото той бе нает да озвучава събитие, но реши да се превърне в център на вниманието.

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време", лаконичен бе Мартин Лепоев след избуването на скандала.

В същото време читатели на Флагман.бг изпратиха това уникално видео на медиата. То е заснето преди 15-ина години и напълно опровергава тезата, че Мартин от Павликени не пускал чалга. Дори напротив. Той прави шпалир на чалга звездата Андреа.

В същото време Камелия говори пред колегите от Дарик и призна, че високомерието на диджея от Павликени, е провалило една страхотна изненада на благотворителното събитие в "Арена Армеец"

"Ами за да кажа предистория. По този казус работим от около месец за тази изненада. Идеята беше да е в залата, но се осуети. Повечето хора са останали с усещането, че ще се появя в залата. С Олег – председател на снукър федерацията, идеята беше да зарадваме госта. Идеята беше да съм там. Осуетиха се плановете. Наистина хората очакваха да чуят песента, по молба на Ноле – за 30, за 20, за 10 секунди. Огорчението остана", каза Камелия.

ключови думи:
DJ Marten чалга

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември