Най-секси мъжът на планетата сменя памперси

Убедихме се: Чанинг Тейтъм е супертатко
Най-секси мъжът на планетата сменя памперси
GQ

Сексапилният актьор Чанинг Тейтъм е истински баща за пример – отговорен, отдаден и любвеобилен. Красавецът редовно се фука с дъщеричката си Евърли, която се роди в края на май тази година, и признава в различни интервюта, че обожава да е покрай нея. Нещо повече, не само, че нямал против да ѝ сменя памперсите, но го правел с голяма самоотверженост и желание – нещо неприсъщо за повечето татковци :)

Тази подробност разкри съпругата му Джена Дюан, докато бе на гости в шоуто на американската топ водеща Елън ДеДженеръс. Джена похвали половинката си за грижите, които полага за малкото им момиченце и разкри метода на Чанинг за успокояване на бебето: бийтбокс.

Изглежда, че звуците, които звездният татко произвежда при този тип музикално изпълнение, правят силно впечатление на Евърли, тя се заслушва в тях и прекратява ревливите сесии. Нищо друго не я укротявало по-добре и е похвално, че Тейтъм е намерил правилен подход към детето си.

Истински завиждаме на Джена, че има до себе си такъв мъж и пожелаваме на двойката дълъг съвместен живот и още много бебета.

Ако искате да ви разказваме и за други звездни татковци, станете ни другарчета във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април