Маги Сидерова губи пръсти на ръката си? (ВИДЕО)

Маги Сидерова губи пръсти на ръката си? (ВИДЕО)

Поредна злополука разтърси звездните среди. След като фолк певецът Константин се озова в болница на косъм от счупване на гръбнака, сега Маги Сидерова бере душа. Топ моделът е претърпяла сериозен инцидент, засегнал лявата й ръка, вследствие на което има голяма вероятност да изгуби два от пръстите си, пише Intrigi.bg.

Смуглата красавица признава, че болката е чудовищна и не успява да сдържи сълзите си, но въпреки това не се предава. За да предотврати атрофия на пръстите и съответно – ампутация, се налага Маги ежедневно да прави упражнения, които изискват нечовешки усилия от нейна страна. "Нямам захват и не мога да движа пръстите си. Това е повече от болка, но няма да ме пречупи", зарича се Сидерова.

Тя така и не разкрива пред своите последователи какво се е случило, което очаквано предизвиква различни догадки. Основното предположение е, че травмата е следствие на тежка тренировка във фитнес залата, но според други не е изключено да е намесено и кучето на Маги. Преди няколко години тя отново претърпя травма на пръстите, които едва не бяха разкъсани, докато се опитваше да удържи четириногото си от свада с друго куче.

Този път обаче ситуацията е много по-сериозна. "В момента преживявам доста слаб момент и една малка част от мен я няма", разкри пред последователите си Маги, което породи и слуховете, че може би вече е загубила част от пръста си.

ключови думи:
Маги Сидерова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври