Крисчън Бейл отново е крал на трансформациите!

В новата лента "American Hustle" актьорът си има коремче
Крисчън Бейл отново е крал на трансформациите!

Крисчън Бейл е невероятно добър актьор и всички отдавна сме се убедили в това. Нещо повече, за да изиграе блестящо ролите си и за да влезе пълноценно в образа на героите си, звездният мъжага неведнъж се е подлагал на стриктни диети, които са го преобразявали тотално.

Освен болезнено слаб обаче, какъвто беше във филма "Механикът", Крисчън може да бъде и доста пълен. Такъв ще имаме удоволствието да го гледаме в най-новото му превъплъщение в лентата "American Hustle", която ще се появи на големия екран през декември, тази година.

Очаквано, и тук Бейл ще ни изненада с визията си и успешно ще ни влезе под кожите с дяволски силния си актьорски талант.

1071187Fitwell.bg (колаж)

Що се отнася до филмовата продукция, тя е на режисьора Дейвид О. Ръсел, който след успеха с "Наръчник на оптимиста", отново ще се опита да ни замая с новата си история. В лентата, заедно с Бейл, ще видим още Брадли Купър, Дженифър Лоурънс, Ейми Адамс и др.

Нямаме търпение да разберем какъв хранителен режим е спазвал Крисчън Бейл, за да качи това сериозно тегло и да развали фигурата си на Батман, която много ни се понрави :)

Ако искате да ви обръщаме внимание на още звездни телесни подвизи, станете ни другарчета във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май