Крис Хемсуърт е срамежливко

Притеснява се да се снима в секс сцени
Крис Хемсуърт е срамежливко

Актьорът Крис Хемсуърт е 100%-ов мъж и никой не може да ни убеди в противното. Той доказа, че успешно може да влезе в образа на супергерой, с което спечели не само нашите, но също и адмирациите на милиони фенове (най-вече – фенки) по цял свят.

Новият филм с негово участие – "Rush", също обещава да е интересен. Тук Крис ще се намърда в ролята на шеметен рали състезател. Не се съмняваме, че отново ще се справи блестящо. Оказа се обаче, че снимките на лентата малко са го изтормозили и не с друго, ами със секс сцените си.

Това било първото подобно разсъбличане за Хемсуърт, който искрено се притеснил на снимачната площадка. "Не е яко да те гледат 200 човека гол", призна красавецът пред популярно американско издание. Самият той хиляда пъти се изчервил, докато изгледал сцените.

За разлика от него, съпругата му Елза Патаки адски се забавлявала с голотата му и нямала нищо против нея.

Нещо повече, за настоящата си роля Крис трябвало да се отърве от мускулите на Тор и да свали цели 13 килограма, което никак не била лесна задача. Постигнал я с много тренировки и със спазване на стриктен хранителен режим. Признава, че бил толкова гладен (постоянно), както жена му по време на бременността :) 

Бедният срамежливко! 

Ако искате да ви съобщаваме още звездни новини, побързайте да ни станете другарчета във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май