Кои ВИП двойки се разделиха тази година?

Кои ВИП двойки се разделиха тази година?

Виповете също са хора, само че известни, би казал Валери Божинов. И като всички други имат проблеми, дори в любовта. Личният живот на популярните личности обичайно е следен под лупа. И случи ли се нещо драматично при дадена двойка, мълвата веднага тръгва.

Най-прясната раздяла е на Джулиана Гани и Илиян Найденов. Силиконовото бижу хваща на калъп бизнесмена и веднага подава молба за развод. Докато е на почивка във Франция, Гани разбира, че любимият й задява друга девойка. И на секундата слага край на брака им. Джулиана и Илиян са заедно повече от три години. Имат и дете - малкият Давид.

В кръшния музикален бранш, изглежда, най-много страдат от любовни мъки. Само за няколко години разделите в попфолка не могат да се преброят на пръстите на двете ръце. Любовта на Софи Маринова и Гринго е като от истинска испанска теленовела. Ромската перла и бившият пандизчия са с буйни характери, затова вероятно и постоянно се карат, но... без да се бият вече. В момента Софи и Гринго са в нещо като почивка. Двамата не живеят под един покрив, но редовно се чуват и са добри приятели.

Легендарният музикант Орхан Мурад на зрели години се разведе. Изпълнителят на "Хиляди слънца" би шута на майката на Сузанита. Музикантът и Шенай бяха заедно 19 години, но с брака им е напълно свършено или те поне така твърдят. Плод на любовта им е певицата Сузанита. Двамата така и не разкриха причината за раздялата си.

Симона Загорова роди на любимия си и след няколко месеца се разделиха. Не, това не е шега. А голата истина. Въпреки че се кълнеше в любов на бившето ченге Даниел, щерката на Глория го заряза.

ДесиСлава също няма късмет в любовта. Фолклегендата вярваше, че най-накрая е открила точния човек, с когото да е вечно, но... уви. Боксьорът Благой Найденов - Малката Кобра и ДесиСлава вече не са двойка. Певицата е махнала всички общи снимки с боеца от социалната мрежа. Двамата отричат да има раздяла, но из попфолк средите е ясно, че с връзката на ДесиСлава с младока е свършено. Двамата имат син, като хлапето е единствената причина певицата и Благой да се срещат.

Край на един от най-хубавите етапи в живота си сложи наскоро и Люси Дяковска. Певицата се е разделила с танцьорката Марчела, с която според непотвърдена информация дори били женени. Двете къдрокоски вече не са заедно. "Сбогом, моя любов! Ти беше светлината в моята тъмнина, ще ми липсваш много. Искаше ми се да разтърсим света заедно", пише през сълзи след раздялата си с танцьорката Дяковска.

Една от най-одумваните звездни двойки в България по всичко личи, че е сложила край на отношенията си. Става дума за Асен Блатечки и Диляна Попова. Лошото момче на българското кино и моделката имаха по-бурна любов дори от тази на Софи Маринова и Гринго. Твърди се, че Диляна и Асен вече не са заедно, пише "България Днес". Преди няколко месеца папараците на вестника  засякоха красавицата на задушевен обяд с друг мъж. На въпрос дали е сложила край на връзката си с Блатечки, моделката отговори: "Ха-ха", и тръшна телефона, но нито отрече, нито потвърди слуховете за разрив в отношенията им.

ключови думи:
ВИП двойки раздяла

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април