Кобрата влиза в култово риалити

Кобрата влиза в култово риалити

Кубрат Пулев влиза в новото риалити "Островът на 100-те гривни".  Според анонимен източник Кобрата е един от участниците в екзотичното шоу, които ще се излъчва наесен по бТВ.

Информацията идва от запалени фенове на риалити шоуто, според които той ще бъде големият коз на продуцентите, с който ще си гарантират голяма гледаемост. Съмненията се потвърдиха и от липсата на каквато и да било активност в профила на Пулев през последните седмици.

До момента Кубрат не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във ВИП Брадър преди няколко години. Нищо чудно брат му да е успял да ги убеди да се впусне в това приключение, наградата от което не е никак малка – 300 000 лева, пише "Интриги".

Близки до Кобрата признават, че боксьорът има крещяща нужда от тези пари покрай увеличаването на семейството си. Припомняме, че освен двете си деца от Розали – Христина и Спартак, се чу и че Кобрата очаква още две – близнаци. Дори и да не спечели риалити шоуто, хонорарът със сигурност ще е добре дошъл за Пулев.

Освен това, ако звездният шампионът наистина се окаже един от звездните участници в шоуто, най-вероятно победата ще му е предварително уговорена. Такъв беше случаят с Благо Георгиев, който влезе в миналия сезон на Сървайвър с единственото условие да излезе победител.

Междувременно, тв водещият Александър Сано се издаде, че риалити шоуто ще се снима на Филипините. В кадър той дори показа кой е островът.

ключови думи:
кубрат пулев

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни