Клъцни-срежи! Бг Барбито гони световен рекорд

Клъцни-срежи! Бг Барбито гони световен рекорд

Бургазлийката Андреа Иванова, известна като българското Барби, ще увеличи обема на устните си за 27-и път, с което ще постави нов световен рекорд. Интервенцията ще се случи по Коледа като вид подарък, който силиконката иска да направи сама на себе си.

"Много мъже от цял свят ми пишат в социални мрежи, предлагайки ми пари, пътувания... Канят ме на срещи през цялото време”, казва Андреа, цитирана от The Sun.

Тя инжектира хиалурон в устните си едва преди няколко години, след това решава да добие популярност с естетичните корекции, като поставя още и още филъри. След огромната промяна, Иванова не харесва останалата част от лицето си, която не е симетрична, а заради огромните устни изглежда кръгла – това е причината да промени още брадичката и челюстта си, издължавайки ги.

Рекордите очевидно са фикс идея за Андреа, която за първи път пред "Телеграф" коментира, че смята да се наложи на световно ниво с най-голям изкуствен бюст. През тази година тя си сложи 1200 кубика. "Не съм мислила за визията си, когато остарея, честно казано, смятам, че всичко е доста обратимо в днешно време. Бих могла да върна устните си към естествените им размери, ако спра с процедурите, и да махна силикона, ако един ден реша, че не го искам. А и все повече дами се подлагат на корекции и след 40-годишна възраст и отново изглеждат добре", казва Андреа.

ключови думи:
Андреа Иванова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май