Какво намери в нея? Вижте гаджето на Ергена Виктор (СНИМКИ)

Какво намери в нея? Вижте гаджето на Ергена Виктор (СНИМКИ)

Първият ерген Виктор Стоянов, по когото месеци наред въздишаха родните бръмчалки, най-накрая се показа официално с половинката си Мария. Договорът на мачото с предаването изтече и вече не е нужно да се преструва на необвързан мъж, но фенките скочиха срещу избора му на любима и коментират в мрежата, че е доста невзрачна.

Гаджето на Виктор вече го прегръща свободно

Официалната приятелка на Виктор видимо се различава от всички кандидатки за сърцето му. Мария няма пластични корекции по себе си. Облича се скромно и е едва на 25 години. Мария е от известно семейство с възможности, а преди време самата тя е вносител на известна алкохолна напитка, писа "България Днес".

Малко преди старта на новия сезон на шоуто по bTV Стоянов вече има свободата да се разхожда с приятелката си - блогърката Мария Тарашманова. Тя побърза да качи снимки в личния си профил за да сложа край на слуховете. Кадрите са правени по време на техни пътуване още преди месеци, но едва сега виждат бял свят. 

Блогърката Мария се различава от участничките в предаването

Мария и Виктор се запознават малко след снимките на предаването в Турция миналото лято, издават близки до двойката. Първоначално, след  като връзката им стана известна, имаше слухове, че тя датира още преди шоуто и през цялото време Виктор само се е преструвал на необвързан. Истината е, че по време на снимки той наистина е бил сам, но излъчването на епизодите по телевизията продължи месеци след края на снимачния процес.

 

Двамата по време на почивка в Италия

ключови думи:
Виктор Стоянов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май