И Тити наказвал гадже: Остригал я, защото му изневерила (ВИДЕО)

И Тити наказвал гадже: Остригал я, защото му изневерила (ВИДЕО)

Видео отпреди няколко месеца, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от СкандаУ, че лично е подстригал насила жена, обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение в потребителите.

Тото отново е в епицентъра на скандал, след като преди месеци се извини, че е казал в предаването, че Ботев и Левски са турци. Този път пред музиканта Тити разказва, че бил във връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов близък приятел. По онова време спортистът е на повече от 20 години. За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Тъй като тя, по думите му, се "борила неисово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

"Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване", разказва със задоволство Тити Папазов.

През цялото време, докато Тити разказва подробностите, Йонислав Йотов е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях. Въпреки че видеото е отпреди месеци, то обиколи социалните мрежи едва сега, след поредния случай на бита и обезобразена жена. Тото сам сподели стори от хора, които му обясняват, че докладват профила му, за да бъде блокиран. Жена му пък написа дълъг пост, в който го защити.

"Как е възможно така да извъртите нещата, че пак Тото да е виновен? Човекът дори на разказва собствена история. Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек", пише танцьорката Кристин и напомня, че Тото прави всичко необходимо, за да предразположи госта си. "Да се хилиш на глупостите на оня малоумник Тити е едно, но са продължиш да се хилиш на история за насилие е друго! Можеше още тогава да каже "брат, това не е ок". Но той не го направи!", отговаря й почитателка.

 

ключови думи:
Тити Папазов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май