Звезден пример: Никол Кидман

Звезден пример: Никол Кидман

Никол Кидман е една от най-известните актриси. Тя е позната от филми като "Дни на грохот", "Батман" и "Мулен руж". Тя се слави с перфектната си фигура и невероятната усмивка която притежава. Дори и сега, на 47-годишна възраст, тя се поддържа в перфектна форма и продължава да е една от търсените актриси.

Тя много обича спорта. Тя е всестранно развита личност, опитва се винаги да прави нови неща. В нейната тренировъчна програма са включени основните тренировки - кардио и фитнес. Освен това тя често ходи на пилатес, обича много йогата и понякога плува. Когато тя бяга се чувства свободна, а когато практикува йога, освобождава ума си от проблемите, които са надвиснали на главата и. Като доказателство за нейната невероятна тренираност, ще ви покажа колко бяга Никол Кидман, а именно най-дългите и бягания достигат до 20 километра. Също така тя е способна да бяга в продължение на над 30 минути.

Йога. Тя практикува този спорт за да си подобри дишането и гъвкавината и да придобие по-добра сила на тялото. Също така по този начин тя намалява стреса, който неминуемо го има с цялата тази известност и папараци около нея. Също така, според нея, йогата е нещото, което и помага да намали процеса на стареенето. Не случайно никой не би и дал възрастта, която има.

Хранене. Тя се придържа към формулата 80/20, което означава 80% плодове, зеленчуци, ядки и семена и 20% месо. Според нея това и дава необходимия баланс, който и дава всички необходими хранителни вещества по естествен начин. Също така това и помага да поддържа нормално тегло. Тя се придържа и към модела на 5-те хранения, което според нея и помага да абсорбира всички необходими хранителни вещества и също така и помага да регулира тялото си.

Медитация. Никол Кидман е привърженичка и на медитацията. Нейната майка е починала от рак на гърдата и това я е накарало да се замисли за опасностите, които крие тази неприятна болест. Нейният баща я е посъветвал да се захване с медитацията, като според него това намалява вероятността от поява на тази коварна болест.

Вижте още: Тренировките на Ким Кардашиян.

Вижте още: Звездна тренировка на Меган Фокс.

Вижте още: Тренировките на актьорите от True Blood.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май