Защо, Крисия? Певицата напомпа джуките, мрежата я попиля (СНИМКА)

Защо, Крисия? Певицата напомпа джуките, мрежата я попиля (СНИМКА)

На истинска кифла заприлича Крисия. Считаната едно време за дете чудо на родната музика наду джуките си с хиалурон, пише "България Днес". Въпреки че е едва 18-годишна, разградската изпълнителка вече има корекции по лицето си.

Самата Крисия се похвали, че е увеличила значително устните си. Певицата публикува кадър, от който ясно това си личи. След инжекцията джуките на Крисия са пухкави и огромни.

 

"Защо разваляш лицето си. Бъди истинска, а не тунингована", пишат част от феновете на изпълнителката, която заедно с виртуозите Хасан и Ибрахим спечели второ място на детската "Евровизия" преди години.

Какво кара Крисия да си надуе джуките, остава мистерия. Тя не споделя отговора на въпроса, който си задават всички нейни почитатели. Според един младата певица иска да е по-секси пред гаджето си. Според други Крисия е тръгнала към чалга средите и иска да бъде конкуренция не само по певчески данни, а и по излъчване на колежките си от попфолк средите.

 Само преди дни "България Днес" ви показа как Крисия пуфка цигари, макар и електронни, по време на разходка из София. Преди време пък се заговори, че певицата се е наблъсквала и със силикон. Тогава обаче младата изпълнителката отрече това.
Писателят и сценарист от "Шоуто на Слави" също не подмина опитите на певицата ада заприлича на силиконка от чалга бранша.

Хейт коментари заваляха не само срещу изпълнителката на "Детска планета", но и върху самия Сиромахов.

Потребителите упрекнаха Иво, за това, че няма право да съди Крисия и, че е трябвало лично да й го каже, а не чрез пост в социалката.

ключови думи:
Крисия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май