Ето как Мая Нешкова младее и на 66 г.

Ето как Мая Нешкова младее и на 66 г.

Естрадната легенда Мая Нешкова е на 66 години и няма нито бръчки, нито се бори с килограмите. Обичаната от поколения певица дължи младоликия си вид и стройната си снага на няколко лесни правила, които изпълнява всеки ден.

Всяка сутрин най-ранобудните софиянци я виждат с нейния любим Кирил Икономов на разходка. Двамата извървяват 6-7 километра всеки ден, пише "Ретро". Разходките не са само в града, а и в планината. Двамата се разхождат и берат билки, които си сушат и приготвят на чай.

 

 

 

Певицата не е човек на крайностите. Макар че чете и знае много за здравословния начин на живот, тя не спазва строги режими, нито се подлага на ограничаващи диети, но у дома ѝ се спазват няколко основни правила: зеленчуците се готвят само на пара, изяждат по 2-3 връзки магданоз на ден, всяка сутрин пият фреш от ябълки, портокали, моркови.

Певицата се занимава с рейки, ходи на йога и винаги се старае да слуша организма си.

Със съпруга си всяка година правят пречистващия режим на д-р Емилова и по 20 дни ядат само плодове и пият чай.

 

 

 

Въпреки че според някои нови теории прясното мляко е вредно, Нешкова винаги има по 10 литра замразено във фризера. "Всеки месец се зареждаме от родния край на мъжа ми с домашно масло, мляко и сирене. Моят татко живя 35 години със 100 процента аритмия, а му даваха едва 2-3 години, но той доживя до старост и бе в прекрасна кондиция. През всички тези години, основната му храна беше прясното мляко", разказва Мая Нешкова.

ключови думи:
Мая Нешкова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май