Диета и тренировъчен план на Пипа Мидълтън

Диета и тренировъчен план на Пипа Мидълтън

Красивата сестра на Кейт Мидълтън - херцогинята на Кеймбридж,  Пипа Мидълтън е не само известен член на висшето общество, но и автор. Притежателката на завидна фигура е сред любимките на папараците, а и е непрекъснато център на внимание, заради сестра си Кейт.

Пипа Мидълтън не е само стройна, тя просто е генетично дарена с брилянтна фигура, а и дупето й е достойно за завист - то е може би най-забележително от цялото й тяло.

Според английската красавица, интензивни тренировки и бедна на въглехидрати диета са основните средства за поддържане на красивите извивки на тялото й.

Диетичен план


За Пипа въглехидратите са забранени, защото те са основният причинител за качване на килограми, както и са благоприятна среда за развитие на някои болести. Пипа, заедно с майка си Каръл следват диетата на Дюкан, за да приемат всичко нужно за телата им без да приемат въглехидрати. В диетата липсват въглехидрати, което стартира т.н. кетоза и изгарянето на мазнини в организма. Храни богати на въглехидрати се произвеждат, за да ви харесат на вкус, но вредните им последици върху организма би трябвало да ви дадат знак, че не са полезни. Премахването на въглехидратите от диетата е доста трудно и изисква силна воля. Тази диета не е подходяща, ако работата ви изисква физически усилия, защото въглехидратите са основният източник на енергия в организма. Изключването им може да има и някои странични ефекти, като гадене, главоболие и безпокойство.

Тренировъчен план


Въпреки, че Пипа е много активна в ежедневната си програма, тя прави голям брой упражнения, за да поддържа формата си. Тя посещава Британски Военен Фитнес класове - те са основата на тренировъчнита й занимания. В тях се практикува изкачване на височини, бягане, силови упражнения, а упражнения за двойки развиват сила и издръжливост. Пипа внимава да не изгуби извивките на тялото си поради преразвита мускулатура.

Освен това, тя е фенка на Пилатес, предпочита тренировките навън, а не в зала.Обожава ските и кънките на лед, които са прекрасно средство за поддържане на стомашни мускули, ръце и крака. Обича хокей на терен, който развива скорост и издръжливост.


Здравословните препоръки на Пипа Мидълтън


Внимавайте и поддържайте нормална хидратация на тялото си, но не пийте вода веднага след хранене, защото тя помага за мигновеното покачване на нивото на захарта в кръвта. По-скоро придобийте навик да пиете чаша студена вода около час преди хранене, защото ако пиете веднага преди или по време на хранене ще ускорите метаболизма. Освен това, ограничвайте големината на порциите си. Избягвайте да пиете вода преди вечерния сън. Както и с храната, приемането на вода трябва да е най-късно един час преди лягане.  С това ще спечелите не само спокоен и здравословен сън,  но и ще улесните отделянето на добри хормони в тялото.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април