Гуинет Полтроу постави начало на традиционната си детоксикация

Актрисата е на 43 години в отлична форма
Гуинет Полтроу постави начало на традиционната си детоксикация

Гуинет Полтроу още преди години опроверга слуховете, че спазва крайни диети, за да поддържа здравето си в отлична форма. 

Талантливата актриса няма правила за хранене, но е ревностен привърженик на детоксикацията, която провежда всяка година за 21 дни през януари.

Това своеобразно прочистване на тялото, 43-годишната актриса използва, за да се освободи и от продукти като глутен, кофеин, зърнени култури, червено месо, бял ориз, захарни изделия, алкохол и млечни продукти.

1625741Guliver/Getty Images

В своя личен блог -  Goop.com, Полтроу даде старт на новата детокс програма за 2016 година като представя на своите последователи и примерни менюта, благодарение на които по-лесно да преминат през дните предназначени за прочистване на организма.

Според актрисата най-трудни са първите 3 дена от детокс програмата, след което човек започва да се чувства отлично в собствената си кожа. Освен това тя препоръчва детоксикацията да се провежда с приема на подходящите за целта напитки като чай и смути, които допринасят за по-лесното изчистване.

След изтичането на дните предназначени за детоксикация, Гуинет твърди че можете да се върнете към обичайния си ритъм на хранене, като избягвате преработените храни и червеното месо с неясен произход.

Предложеният 7 дневен план на актрисата можете да откриете на нейния блог, както и рецептите за приготвянето на ястията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април