Влезте във форма с методите на Бионсе

Влезте във форма с методите на Бионсе

Най-важното

Време е за поредната звездна тренировка. Този път ще разкрием тайните на шоколадовото изкушение Бионсе. Тя е не само добра певица, но и изглежда превъзходно. Искате ли да изглеждате като нея? Ето нейните тайни.

След като е родила своята дъщеря тя се съсредоточава в това да се върне във форма. Тя се фокусира върху кардиото и плиометричните движения (напади, подскоци и др.). Тя прави веднъж в седмицата кардио тренировка с продължителност 90 минути. В нея тя комбинира бягане, танци и упражнения за коремна преса на швейцарска топка.

В упражненията за сила на помощ идва нейния инструктор Марко Борхес. Той и е изготвил тренировка в 5 стъпки, която натоварва цялото тяло. Тя я прави 2 пъти седмично с малки промени:

- Подскоци. Направете подскок, като си разкрачите краката, при приземяването трябва да клекнете, без да събирате краката и после пак да подскочите. Бионсе прави така 3 серии по 12 подскока.

- Напади. Направете това основно упражнение 3 серии по 12 повторения.

- Лицеви опори. Това е любимото упражнение на Бионсе. Тя показва завидна сила за жена - прави 3 серии по 15 повторения.

- Кофички. Това е другото любимо упражнение на певицата. Тя прави 3 серии по 15 повторения, което показва, че тя е природно силна.

- Странична преса. Понякога прави и обикновена преса. Най-често прави странична дъска. Подпира се на левия лакът и на левия си крак и стои така в продължение на 60 секунди и после сменя страната.

Бионсе често танцува, което и помага да е гъвкава и пъргава. Това и помага и в работата. Бионсе винаги танцува по време на концерти, което добива и голяма популярност. Тя често практикува зумба, което е средно между фитнес и танц. Тя не крие и любовта си към йогата, често се обръща към нея за да се разтовари психически.

Хранете се като Бионсе. Тя е много педантична към това, с което се храни. По време на тренировките и след бременността тя се обръща към 22-дневната вегетарианска диета. Тя яде 4 пъти през деня, като ястията са и главно от плодове, зеленчуци и ядки. Особеното на тази диета е, че след тези 22 дена, до края на месеца, имате 1 седмица, в която можете да си позволите да ядете месо.

Любимата рецепта на Бионсе: салата с киноа, бадеми и аргула.

Съставки: зехтин, оцет, кленов сироп, морска сол, аргула, сварена киноа и бадеми.

Вижте още: Тренировката на Кайли Куоко.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май