С кожен салон през рамо

rePack е вашата чанта, направена от автомобил
С кожен салон през рамо

Доскоро ми беше трудно да говоря за ползата от автомобилите просто, защото не намирах такава. Но който търси, рано или късно намира и днес ще ви запозная с резултатите от проведеното издирване. Пардон, с резултата!

Става дума за чисто нова компания, нарекла себе си и марката си rePack. Нейният основател, Дейвид Милър-Хершон, лично обикаля гробищата за автомобили, за да избира най-добрите суровини за направата на кожени чанти. Не са необходими много разсъждения, за да се сетиш, че материали, предназначени да бъде седяно на тях с години и да спасяват човешки животи, не са точно най-калпавите. Наистина, изглежда грубичко, но и в това има някакъв специфичен стил.

rePack

Презрамките са проектирани така, че всяко изделие може да бъде носено като раница, диагонално през тялото или като дамска чанта. Всеки един продукт, разбира се, е напълно уникален, предвид ръчната изработка и разнообразния произход на материалите. RePack добавят стойност, като приемат поръчки за изработка на чанти по желание на клиента. Допълнителна опция е направата на серия продукти от вашия личен автомобил, с който възнамерявате да се разделите завинаги.

rePackrePack

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април