Забавни еко стикери

От Антоан Теские
Забавни еко стикери

Може би не сме имали възможността да ви се похвалим, но от скоро се учим да пестим енергия = ) Получава ни се, защото в тази задача имаме верен помощник – французинът Антон Теские. Само преди месец младият еко дизайнер ни прати по пощата три от своите Hu2 готини стикери и предопредоли зелената ни мисия!

Припомняме, че смешните постери на Антоан имат една единствена цел - да напомнят на хората важни за планетата неща. Освен това, Hu2 идеите са 100% рециклируеми, принтирани са с растително мастило и наистина се поставят много лесно (убедихме се сами).

Новите продукти на мистър Теские пък са направени за деца. Основни герои в тях са неориентирани жирафи и дебелички тюлени. Поставени над ключа за осветлението, животните напомнят, че ако скоро не загасите лампата, ще стане адски лошо за тях. Глобалното разтапяне им е гарантирано : = )

Така, макар и по леко зловещо-образователен начин, чрез своите забавни стикери, Антоан учи малчуганите да се грижат за Земята. С любов.

Към днешна дата, французинът е в Париж, където подготвя документален филм за полярните мечки. Очакваме премиерата на лентата с огромно нетърпение - за да я споделим после с вас. 

Е, порадвайте се още малко на жирафа и побързайте да го спасите от сигурна и мъчителна смърт = )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май