Есен в дома 3

Усетете магическото очарование на жълто-оранжевия сезон, като украсите жилището си с подходящите цветя
Есен в дома 3
inm

Вече сигурно сте разбрали, че сме страстни почитатели на цветята. Обичаме ги, защото ни носят радост, добро настроение и здраве.

Ако пък и вие сте им фенове, задължително вкарайте в дома си тези три от тях. Есенните им шарки ще ви накарат да се влюбите в настоящия сезон и да го изживеете максимално пълноценно.

Копривка

Симпатичното декоративно растение може да се похвали с наистина страхотна окраска, която се променя непрекъснато в периода на растежа му.

Готиното е, че отглеждането на въпросното цветенце е сравнително лесно, така че не се притеснявайте – не е необходимо да разбирате от градинарство.

Добре е да знаете все пак, че копривката обожава слънцето, не я лишавайте от него. През по-хладните месеци сладураната има наистина скромна нужда от вода, затова не прекалявайте с поливането.

В същото време, добре е да подрязвате редовно листенцата ѝ, защото иначе губят вълшебните си цветове.

717a08e3-13ed-5a0e-c378-edf7040126adCentsational Girl

Хризантеми

Жълти, червени, оранжеви... Госпожиците ще ви накарат да почувстват есента в целия ѝ блясък и красота. Саксийните хризантеми не са капризни цветя, гледат се лесно и не изискват много грижи.

cc16ae90-dbfe-e771-17e4-ba51c33e3283Centsational GirlИ накрая: задължително сложете във вазата няколко красиви слънчогледчета :) Усмихнатите им главички ще ви помогнат да забравите за дъждовното време от раз. 

b83e4e8d-8289-6af7-5d8b-60a5e43a09d4Centsational Girl

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май