Еко зимни аксесоари

С муцунки на животни
Еко зимни аксесоари

Ръцете ви са студени, носът – леден, а вятърът е на път да отнесе всичките ви мисли ;) Знаем от какво имате нужда! От така необходимите за този и за следващия сезон ръкавички, шал и шапка.

Ще ви посъветваме да си ги осигурите в най-скоро време, а междувременно нека ви покажем тези симпатични, топли приятели, в които се влюбихме направо до лудост.

Защото, освен че са хипер сладурски, в тях има и солидна доза еко намерение. Изработени са от 75% рециклиран памук и, дори на картинка, обещават да ни стоплят за нула време, с минимален разход на телесна енергия ;) 

Предлагат се в два модела – с принт на две от любимите ни животни: миеща мечка и лисица. Ама, да, енотът е по-готин. 

Всъщност, забавните ръкавички, шал и шапка са дело на американския бранд "Green 3". Компанията е създадена през 2003 година и оттогава произвежда различни текстилни продукти, направени почти изцяло от преработени материали. 

Що се отнася до въпросните животински муцунки, те се продават поотделно. А целият комплект струва по-малко от 100 долара.

Лошото е, че оригиналните зимни аксесоари няма как да бъдат поръчани от България. За това за сега можем само да им се радваме отдалече. Направете го и вие - в галерията :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май