Вместо хапчета: Три натурални болкоуспокояващи

Вместо хапчета: Три натурални болкоуспокояващи

Приемането на хапче всеки път, когато почувствате болка, не е най-доброто решение, защото лекарствата имат странични ефекти.

Много естествени храни също притежават болкоуспокояващ ефект. Коренът на джинджифила е един от най-добрите варианти, когато става въпрос за болка в тялото. Сокът от джинджифил е в състояние да намали болките в мускулите до двадесет процента, джинджифилът има анестетичен и противовъзпалителен ефект. Аналгетичните свойства на джинджифила са научно потвърдени. Той съдържа веществото гингерол, което облекчава различни видове болки, дори причинени от артрит. 
Сокът от джинджифил също е ефективен за стомашни болки, причинени от лошо храносмилане.

Куркумата е богата на куркумин, има противовъзпалителни свойства, намалява мускулните болки. Куркумата е ефективна при болки, причинени от артрит. Млякото с мед и куркума е отличен начин за предотвратяване на артрит и ставни болки, а освен това може да се приема ежедневно.

Друг натурален продукт, който облекчава силни болки при артрит и остеопороза, както и намалява възпалението и болката в ставите, е лененото семе, пише "Ретро".

ключови думи:
болкоуспокояващи

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април