Антиздравословен пример: Джесика Симпсън 2

Звездата е видимо изтощена от амбицията си да се върне отново във форма
Антиздравословен пример: Джесика Симпсън 2

Определено сме склонни да наречем Джесика Симпсън "антиздравословен рецидивист", тъй като за втори път ще я даваме за лош пример.

31-годишната блондинка наскоро роди първото си дете, а по време на бременността доста напълня. По скромните ни наблюдения, това е съвсем нормално явление и е в реда на нещата. А, да, и да не пропускаме факта, че Симпсън не е Виктория Бекъм, нали. Гени!

Месеци преди да роди дъщеря си, Джес подписа договор с популярните в САЩ и Великобритания Weight Watchers, които предлагат собствена програма за отслабване. Именно чрез тяхната система Дженифър Хъдсън олекна с над 30 килограма.

justjaredСимпсън обаче толкова бърза да се вталява, че отиде на фитнес по-малко от 40 дни, след като роди. И започна да тренира почти всеки ден. Освен това се старае да е активна максимално често и плува, кара колело и практикува джогинг във всеки възможен момент.

Приближени до Джес споделиха пред американски медии, че тя е започнала диетата по схемата на Weight Watchers още преди месец.

Притеснителното в случая е, че амбицираната певица и актриса започна борбата с килограмите твърде скоро след раждането. Специалисти предупреждават, че това крие сериозни рискове за здравето, тъй като тялото обикновено не е напълно възстановено и всякакви крайности могат да му се отразят зле.

Разбира се, редовният спорт и правилното хранене са по-скоро полезни, особено за нови мами, но в съответните граници. За съжаление, при Симпсън едва ли има добър баланс по отношение и на двете, тъй като наскоро стана ясно, че договорът й като лице на Weight Watchers е доста строг и й поставя сериозни изисквания.

Според различни източници, звездата има фиксиран срок да остлабне с 22-25 килограма и той е 5 месеца. За това време тя отново трябва да достигне тегло от около 60 килограма, ако иска да получи сумата от 4 милиона долара, регламентирана в контракта. А отслабването след раждане, при това в толкова кратък срок, е, меко казано, нездравословно предизвикателство.

Близки до Джесика твърдят, че тя е силно стресирана от натоварения и ограничаващ режим, който следва. Освен, че изглежда уморена и унила, няма възможност да отделя достатъчно време на бебето си, нито да се адаптира към тази дългоочаквана промяна в живота си.

Експерти коментират, че подобно "шоково" отслабване повече може да навреди на тялото и психиката, отколкото да помогне.

Ние се питаме дали наистина си струва блондинката да върне предишната си форма с цената на здравето си? Е, явно й е важно... Все пак се надяваме, че ще се справи със стресираща програма и ще възстанови баланса в живота си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 24.06.2012 | 09:41
    "А, да, и да не пропускаме ...." - не е подходяш изказ за "журналист". Демонстрира как си говори във всекидневието въпросният. След прочетеното по надолу ми става ясно, че г-жа Дикова не знае кога се слага запетая
  • 1
    от Не е посочен | 23.06.2012 | 12:08
    И какво ни интересува нас това, че някоя си трябвало да отслабва... Аман от излишна информация...

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април