5-те лоши неща, които причинява тестостеронът

5-те лоши неща, които причинява тестостеронът

Много от сериозно трениращите прибягват до употребата на тестостерон. Той може да се приеме под формата на хапче или инжекция. Тестостеронът увеличава силата и възможностите на тренировка, но той си има и странични ефекти. Тестостеронът не се използва само от мъжете, много от професионалните спортистки си бият тестостерон, за да са по-силни от конкурентките си.

1. Тестостеронът причинява окосмяване по цялото тяло. Окосмяването се появява по цялото тяло - по гърдите, ръцете, краката и слабините. Космите не само стават повече, те са и по-гъсти и по-здрави, което ги прави много трудни за премахване.

2. Прекомерно увеличаване на мускулите. Тестостеронът е една от основните причини за бързото качване на мускулна маса. Те стават големи, но бързо се губят и понякога мускулите са толкова големи, че са чак неприятни.

3. Рисковани решения. Скорошно изследване на университета в Кеймбридж показва, че завишеното ниво на тестостерон е причината за много рискови решения, най-често за влагане на всичките спестявания и до загубата им.

4. Груб глас. Загрубяването на гласа става в следствие на високите нива на тестостерон. Естествено един мъж не трябва да говори като момиченце, но твърдия и дълбок глас също понякога плаши хората.

5. Гняв. Когато в организма ви има високи нива на тестостерон вие се изнервяте и ядосвате по-лесно от нормалното.

Вижте още: 10-те храни, които трябва да присъстват в менюто ви.

Вижте още: 10 храни, които ще ви върнат формата бързо.

ключови думи:
вреди тестостерон

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май