Диетата на: Райън Рейнолдс

Актьорът, който рядко излиза от здравословния път...
Диетата на: Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс е безспорно един от най-сексапилните живи мъже на планетата. (Споменахме ли, че е висок почти 1.90 м? Ъъъ, май да... )

Е, сега ще допълним, че има и страхотно чувство за хумор, което демонстрира последните няколко седмици, представяйки лентата "Секретна квартира" (Safe House). Във филма канадецът си партнира с легендарния Дензъл Уошингтън и призна, че е успял да насини окото на именития си колега не веднъж, а два пъти. Освен това разказа историята с толкова самоирония, че вече сме убедени – Райън не е просто секси мъж, а доста талантлив актьор! Сега остава да получи шанс за добра киноизява, за да блесне и в очите на кино експертите :)

Дотогава обаче ще ви разкрием още малко детайли от рецептата му за отлична форма:

Диетата

Вече споменахме, че Рейнолдс от години работи с фитнес-гуруто Боби Стром. Последният се грижи не само за физическата му подготовка, но и за качественото му хранене.

След участието си в "Блейд: Троица" известният канадец сподели, че за ролята си във филма е трябвало да се превърне от обикновен младеж в мъжкар със завидна физика и това изобщо не било лесно. Оттогава той не пропуска да спомене, че тренировките са важни, но резултатът от тях се вижда единствено и само в комбинация с правилно хранене според поставената цел и достатъчно почивка.

Неслучайно Стром буквално го тъпче при подготовката му за вампирското му превъплъщение тогава. А Райън усвоява навика да се храни често – 5-6 пъти дневно или на всеки 2-3 часа, към който се придържа до днес.

С течение на времето и взависимост от филмите, за които се готви, калорийният прием и балансът между протеин, въглехидрати и мазнини в менюто му варират. Но, като цяло, треньорът му залага най-вече на висок прием на протеин.

Рейнолдс е пробвал и нисковъглехидратно, и високомазнинно хранене и със Стром са стигнали до извода, че второто работи по-добре за него при тежки тренировъчни програми. Иначе въглехидратите са му разрешени, но до фиксиран час от денонощието и от определени източници.

Актьорът не може да издържа на глад, нито без някои свои любими храни, така че диетата му се изготвя съобразно тези детайли.

Боби често хвали известния си клиент за това, че не си пада по джънк храни и дори любимите му изкушения са здравословни. "Много е лесно да направиш меню на Райън и няма нужда да си по петите му непрекъснато и да го дебнеш. Просто той се храни както трябва", казва инструкторът.

При подготовката на звездата за участието му в "Зеленият фенер" и по време на самите снимки, Стром му готви 6 дни в седмицата, за да е сигурен, че никой няма да разваля диетата на подопечната му звезда.

За участието си в "Секретна квартира" обаче, Рейнолдс не спазва строго фиксиран хранителен режим. Дори сподели в интервю, че по време на снимките, провели се в ЮАР, е опитал доста ястия от местната кухня. Един ден прекалил толкова много с разнообразието и количеството, че му било зле в продължение на следващите 3 дни. Наложило се да се върне обратно в Лос Анджелис за лечение, а повече от половината полет прекарал с ужасни стомашни болки...

След всичко казано дотук сме на мнение, че Райън има сериозно отношение към здравето и визията си не само заради работата си. Просто му е вродено. И никак не е случайно, че само година след развода си със Скарлет Йохансон той омая още една блондинка – симпатичната Блейк Лайвли. Изглежда нещата между тях се развиват доста добре, но тепърва ще разберем и точната посока ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май