Диетата на Маршал Пик: Ден 7

След този ден започнете отначало
Диетата на Маршал Пик: Ден 7

Днес е последният ден от диетата на Маршал Пик, а другата седмица ви предстои да "повторите" примерното й меню.

Припомнете си как се приготвят ястията от Ден 1 и продължете смело до Ден 7. На ъгъла на тези 14 дни ви очакват няколко килограма по-малко и едно добро начало на здравословния ви начин на живот.

Обаче не забравяйте, че хармоничният план на Пик включва физическа активност и качествен релакс. За да получите истински резултати от програмата й, не трябва да пренебрегвате нито един от елементите от плана. Вижте менюто днес:

За закуска:

Бъркани яйца със спанак

Разбийте в купичка две яйца и ги овкусете с подправки по ваш вкус. Накиснете във вода листата от 30 гр. спанак за известно време. После ги изцедете и ги сложете в тиганче. Полейте ги със зехтин, добавете 1 супена лъжица нарязан лук и червена чушка. Леко запържете и задушете сместа. След това добавете яйцата и пържете до златисто. Закуската е готова.

Акомпанирайте я с 75 гр. ягоди и 1 супена лъжица готварска сметана.

След закуска:

Ябълка с кашу

Хапнете една малка нарязана ябълка и няколко ядки кашу.

За обяд:

Пиле по италиански:

За две порции накълцайте две почистени пилешки гърди и нарежете на ситно голяма главичка чесън. Измийте и 200 гр. спанак.

Загрейте 2 супени лъжици зехтин в голям тиган, добавете гърдите и чесъна и ги запържете леко. После ги оставете на котлона за още 10 минути. Когато са готови, ги сложете в подходящ съд и ги оставете да почакат търпеливо спанака.

Последният запържете в тиган с две супени лъжици зехтин, докато омекне, добавете 50 мл готварска сметана, 15 гр. пармезан и гърдите. Задушете ги хубаво и обядът е готов!

Сервирайте с 80 гр. пъпеш.

За следобедна закуска:

Хапки от сирене

Върнете се на Ден 1, за да си припомните как се приготвят.

За вечеря:

Бургер с говеждо месо и зеленчуци (по избор)

Загрейте хлебчетата на грил или на котлон до златисто.

За бургерите: Намачкайте кайма от говеждо месо и добавете 1 стрък ситно нарязан дребен лук, 2 супени лъжици нарязан пресен магданоз и подправки по ваш избор. Оформете две кюфтенца и ги изпържете в зехтин. Сприятелете последните с хлебчетата и ги гарнирайте с 40 гр. див ориз и лентички от зеленчуци.

Е, пожелаваме ви хармония в отслабването и в живота! Успех!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май