Диетата на: Марая Кери

Певицата отслабна с 30 килограма само за 6 месеца
Диетата на: Марая Кери

Марая Кери притежава един от най-известните гласове на планетата и едно от най-обсъжданите тела през последните няколко години... Както певицата сама призна, "не е лесно да забременееш и родиш близнаци", при това около 40-те.

Тя се омъжи в края на април 2008 г. за доста по-младия от нея Ник Кенън и точно 3 години по-късно, на същата дата, роди своите близнаци.

За 9-те месеца бременност Марая напълня с повече от 35 килограма и това съвсем не се дължи на безконтролно хранене. Звездата сподели, че е направила спонтанен аборт малко след бракуването си и следващата й бременност била особено тежка: не трябвало да се движи, приемала купища витамини и минерали, а на всичкото отгоре хормоните й тотално откачили.

Марая призна, че се чувствала като балон през последните 2 месеца преди раждането: "Подувах се с всяка изминала минута! Беше истински кошмар, защото не можех да ходя, а в същото време ми беше неудобно да седя или да лежа".

Година и няколко месеца след края на бременността си обаче, Кери изглежда все по-добре и това отдава до голяма степен на...

Диетата

justjaredОще в края на миналата година певицата побърза да сподели в шоуто на Роузи О'Донъл, че е отслабнала с 30 килограма. Това се дължи на хранителен режим, индивидуално разработен за нея от "Джени Крейг" – програма, която носи името на своята създателка.

"Джени", както е известна компанията сега, стартира в Австралия през 1983 г., а две години по-късно стъпва на американска земя. Днес тя е част от Nestlé Nutrition и оперира още в Нова Зеландия, Канада, Франция, Великобритания и Пуерто Рико.

Системата предлага индивидуален подход в борбата с килограмите и задържането на резултатите, като комбинира консултации с диетолози и нутриционисти, меню с богат асортимент от замразени и други храни, както и изготвяне на персонални тренировъчни схеми.

Марая Кери първо се среща с диетолог, който прави режим, съобразен с тежката й бременност. Дневният прием на калории е ограничен до 1500, разпределени максимално балансирано между основните макронутриенти: превес има протеинът, следван от въглехидратите и мазнините.

Певицата отслабна с около 20 килограма само за 3 месеца, тъй като голяма част от тях били под формата на задържана в тялото вода. След още 3 месеца, до тази пролет, общата равносметка е минус 30 килограма, корица на списание Shape и видимо отлична форма.

Кери не пропусна да отбележи, че след раждането на близнаците ролята на диетата й е от решаващо значение в борбата с излишното тегло. "Вече обаче не става дума за това как изглеждам, а за това дали съм здрава. А доброто здраве ми гарантира по-високо качество на живот и по-пълноценно прекарано време със семейството ми", отбелязва певицата.

Е, какво по-хубаво от това, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май