Диетата на: Ева Лонгория

Телевизионната звезда умее да се храни добре. С две неприятни изключения...
Диетата на: Ева Лонгория

Ева Лонгория винаги ни е приличала на порцеланова статуетка – малка (висока е около 157 см), изящна и ослепително красива. Въпреки че само след 3 месеца ще навърши 37, тя е в отлична форма и умее да я демонстрира по възможно най-добрия начин. И това съвсем не е случайно.

Актрисата е дипломиран кинезиолог – изучавала е науката за движението на човешкото тяло, която се фокусира върху физиологичните, механичните и психологичните механизми в организма. Като специалист, тя има сертификати за фитнес треньор, включително по няколко програми за групови занимания. Така че Ева със сигурност знае как да се грижи за перфектната си визия.

Първо обаче ще ви запознаем с...

Диетата

Звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" е корица на януарския брой на списание Health, а в интервюто си споделя детайли за начина си хранене. Като този, че е била веган за цяла година като съвсем млада.

justjaredЕва подчертава, че напълно разбира философията на този тип хранене, но тя просто обича... месото. Отчита веганския си опит като "най-голямата си грешка от здравословна гледна точка" и пояснява, че тогава просто не е успяла да се адаптира добре към липсата на месо. Признава, че се хранела основно със салати, менюто й не било достатъчно разнообразно и това е "най-тъжният период" от живота й.

Следващият критичен период на американката с латино корени е раздялата й с баскетболиста Тони Паркър. Чаровното миньонче хвана съпруга си в изневяра и подаде молба за развод през ноември 2010-та.

За месеците от началото на разрива до официалния му край през миналия януари, Лонгория отслабна драстично. Буквално не била на себе си, докато всички около нея й казвали, че изглежда по-добре отвсякога. Не била реално болна, но се чувствала нездрава през цялото време. "Беше ужасно, че не се чувствах добре, а хората ме виждаха като "прекрасна и слаба". Не бях в добро здравословно състояние", настоява актрисата.

Днес тя се храни много по-добре. По принцип не спазва диети – ако се налага, просто ограничава някои любими свои изкушения, най-вече от мексиканската кухня. Но това се случва рядко.

Основното й правило е в менюто й да цари разнообразие. Според Ева то е важно условие да се чувстваш добре и да не прекаляваш с едни и същи нездравословни храни.

Другото важно нещо за нея е домашно приготвената храна. Телевизионната знаменитост обича да готви, даже скоро публикува първата си книга с рецепти и кулинарни съвети, в която преобладават месните ястия ;)

Лонгория обича и да експериментира особено когато пътува. Държи да пробва емблематични ястия за всяко място по света, което посещава, и дори си прави предварителен списък с желани вкусотии.

А ние само ще кажем, че й завиждаме, съвсем благородно - много е трудно при нейния ръст, на който и килограм в повече си личи, да изглеждаш толкова добре! Браво, Ева!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 3
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 3
    от Не е посочен | 12.08.2012 | 23:18
    Яка,много яка мацка-да не кажа най-яката!
  • 2
    от Не е посочен | 31.05.2012 | 16:02
    Чудесно! Браво на жената. Обаче не мога да разбера авторите на такива статии, започна се куцо и сакато статии да пише. Значи като се постави заглавие от рода на горепосоченото, сиреч "ДИЕТАТА НА: ЕВА ЛОНГОРИЯ" някак си очакваш да видиш описана диетата, т.е. кога какво се яде и по колко, а не живота на знаменитостта за която се пише. Аман значи....
  • 1
    от Не е посочен | 06.01.2012 | 16:57
    Много е красива

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май