Диетата на: Джесика Алба

Чаровната актриса е по-секси от всякога след раждането на второто си дете
Диетата на: Джесика Алба

Джесика Алба може и да не е известна с особен актьорски талант, но пък е истинска красавица, а понякога това в Холивуд е напълно достатъчно.

И изглежда наистина добре – виждали сме 31-годишната чаровница в доста атлетична форма за някои екшън роли. А и след раждането на второто си дете през миналата година се върна към обичайната си визия доста бързо.

Ето и малко повече подробности за...

Диетата

justjaredАлба определено има добри гени и затова си позволява да споделя в интервюта, че не спазва строги хранителни режими.

Все пак си призна, че първата й бременност през 2008-ма й оставила целулит, отпуснати гърди и някои други не особено приятни спомени. Затова при втората внимавала много повече как се храни и балансирала внезапните пристъпи на желание за определена храна с важни за здравето й и това на бебето й нутриенти.

Всъщност, в интервю, направено още преди да роди втората си дъщеря, Джесика сподели, че планира да се отърве максимално бързо от килограмите, натрупани по време на бременността. Тя сподели със списание Lucky, че вече има готова диета, която да й помогне в това начинание.

Режимът й щял да бъде базиран на прием от 1200 калории дневно, но основното в него щяло да бъде контролът върху размера на порциите. Така нямало да се налага актрисата да се ограничава строго.

С това признание бъдещата тогава майка си навлече остри критики от диетолози и здравни експерти, които настояват, че толкова нисък прием на калории е недопустим дори 6 месеца след раждането.

4 месеца след появата на второто й бебе, Алба отново беше в отлична форма, но нито отрече, нито потвърди, че е спазвала предварителния си хранителен план.

Преди това тя няколко пъти каза, че се старае да приема протеин с всяко хранене - обожава риба, но яде всякакво месо. В менюто й задължително присъстват и обилно количество зеленчуци и есенциални мазнини.

Любимите й изкушения са палачинките, които може да яде с всичко на практика.

Личи си обаче, че красавицата не спазва фанатични диети – папараците често я хващат в ресторанти за бързо хранене. Джесика може и да не харесва храната им, но определено си пада по напитките :)

justjared

Освен това изглежда и тренира сериозно, но повече по темата – скоро.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май