Финансов хороскоп за всички зодии през юли

Финансов хороскоп за всички зодии през юли

Юли ще засили позициите ви в работата и финансите. Някои знаци бързо ще забогатеят. Астрологът Роя Баклунд разказа за основните финансови перспективи в средата на лятото.

 Овен

Юли за Овен ще бъде активен. Най-голям успех в кариерата ще донесе първата половина на месеца. Повишеното настроение ще помогне за постигане на целите.

Астрологът Чани Николас препоръчва да се ориентирате към позицията на Слънцето, Меркурий, Марс и Юпитер. Новолунието в рак на 6 юли е идеалният момент за Овен да зададе намерение за богатство. Секстилът на Меркурий с Юпитер на 8 юли ще хвърли успешни идеи. Марс в тригон с Плутон на 21 юли ще принуди фокуса върху основните задачи на месеца.

Телец

Астрологично издание https://instaastro.com/  отбелязва, че през юли финансовото състояние на втория знак е постоянно Добро. В същото време ще му бъде трудно да харчи пари за себе си, ще иска да спести пари за голяма покупка или просто да спести. Това е добра идея, но не забравяйте за близките. Щедрите подаръци за членовете на семейството ще бъдат посрещнати с възторг и благодарност. Венера в Лъв на 11 юли и съединението на Марс с Уран в Телец на 15 юли ще насочат вниманието на земния знак към въпросите на семейството, децата и близките роднини. Ще се решат въпросите за наследството и попечителството.

Близнаци

Астрологът Роя Баклунд прогнозира успешен старт на лятото за Близнаците, благодарение на Юпитер в тхния знак  от 25 май. За въздушния знак продължава бялата ивица. Марс в Близнаци на 20 юли е причина за излитане в кариерата. Използвайте вътрешното желание да действате тук и сега. Заложете на нови социални контакти, приятели и приятели, развийте собствен бизнес, разширете хоризонтите си, научете нови умения. Дебатът и четенето на книги е добър начин за упражняване на интелигентност.

Рак

Ракът през юли трябва да живее според лунния календар на месеца и да се грижи за състоянието на ума. Астрологичното издание https://www.astrosage.com/2024/finance-horoscope-2024.asp препоръчва внимателно отношение към парите. Някои раци ще се нуждаят от финансов съветник. През юли са възможни моменти на напрежение във финансите. Причината е натрупаната умора и желанието да се компенсира с безмислени разходи за забавление. Вероятни са големи покупки и разходи за деца. Въпроси с банки по заеми, документи и съдилища ще преминат в полза на Рака.

 Лъв

Меркурий в Лъв на 2-26 юли и Слънцето в Лъв от 22 юли ще направят огнения знак един от късметлиите на месеца. Както пише издание 0 https://www.indastro.com/horoscope/leo-yearly-finance-horoscope.html, преходът на Юпитер към десетия Дом на хороскопа ще помогне за формирането на допълнителни източници на доходи. Лъвовете ще могат да си позволят всичко, за което са мечтали. Тези, които не са изплатили дълговете си през първата половина на годината, ще приключат задълженията си през юли. Това ще спести пари за ваканция и скъпа покупка. Тези, които мечтаят за собствен бизнес, ще могат да отворят малък бизнес с надежден партньор.

Дева

Астрологичното издание на https://www.astroyogi.com/horoscope-2024/virgo-finance-horoscope-2024 не обещава богатство на Дева. През втората половина на годината, започвайки от юли, е препоръчително да не инвестирате в земя и недвижими имоти, тъй като те няма да дадат очаквания резултат. Много по-изгодно е да развиете кариера, Умения и опит. Запишете се за обучение, вземете практическо обучение.

През юли всички търговски работници ще успеят. Меркурий ще влезе в знака на Дева след 26 юли. Това ще й помогне да стане особено убедителна в интервюта и преговори.

 Везни

За Везните юли ще бъде светъл, шумен и активен. Ще се появят далечни планове, интересни идеи. Ще има покани за корпоративни събития, банкети и сватби.

Втората половина на месеца е по-спокойна и подходяща за почивка сама със себе си. Ведическото издание https://www.astroved.com/horoscopes/yearly-horoscope/libra-finance-horoscope препоръчва на Везните да залагат на държавни поръчки и в областта на строителството. Успехът очаква всички, които работят в областта на металургията.

 През юли можете да получите банков заем за закупуване на жилище. За да не попаднете в дупката на дълга, вземете само сумата, която можете да изплатите.

Скорпион

 Средата на лятото за Скорпиона е период на хармония и ред. През юли има достатъчно шансове за развитие на кариера, укрепване на финансовото богатство и стартиране на бизнес. Не разчитайте на помощта на други хора. Скорпионът ще бъде пълен с ентусиазъм и сила за всякакви постижения. По-голямата част от времето ще бъде отнето от делата на семейството и децата. Трябва обаче да се погрижи за някои роднини. Връзката на Меркурий с Плутон на 3 юли ще доведе до балансиране на работата и дома.

Стрелец

През юли Стрелецът започва период на хиперактивност. Дори и да успее да отиде на

почивка, лежането кротко  на плажа няма да му хареса. Почивката ще бъде активна и

наситена, ще остави много впечатления и желание да се върне на работа възможно

най-скоро.

До 20 юли Марс ще бъде в десетия дом на хороскопа на Стрелеца, така че посветете първите две десетдневки на рутина и решаване на ежедневни проблеми. Третото десетдневие  е подходящо за нови проекти, смяна на работа или заемане на нова позиция, където работите.

Не си струва да се притеснявате за финансите, тъй като ще имат много пари.

Козирог

Пълнолунието в Козирог на 21 юли ще доведе до промяна в обкръжението. През месеца ще бъдат важни хората, с които можете да живеете заедно, да правите бизнес или да бъдете приятели, да прекарвате приятно времето.

Въпросите за парите и работата ще бъдат актуални в широкия смисъл. Ще трябва да обсъдите и регулирате взаимните задължения, семейния бюджет, дълговете и спестяванията.

Вземете сериозни решения на 9 юли, когато Северният кармичен възел и Меркурий ще бъдат в благоприятен аспект.

Водолей

Работата и финансите на Водолея ще отстъпят на заден план. Юли ще изисква промени в отношенията и семейното положение. Вероятни са сватби и разводи, смяна на приятелската среда. Погрижете се най-добрите хора да останат наблизо.

 Бюджетът за месеца ще затвори всички текущи въпроси. Няма да се налага да спестявате, както и да харчите пари. Заможните Водолеи ще тръгнат на дългоочаквано пътуване с партньор. Проверете билетите и пазете данните за кредитните карти, тъй като може да привлечете вниманието на измамниците.

Риби

Рибите ще имат усещане за безгрижие и увереност в бъдещето. Въпреки изобилието от задачи, те лесно ще се справят с всякакви предизвикателства. Юли е чудесно време за планиране на бъдещето. Изчакайте важни новини, свързани с кариерата, бизнеса и финансите.

Слънцето ще бъде в благоприятен аспект спрямо Сатурн на 11 юли. Това е подходящ момент за започване на бизнес, участие в изложби и масови събития.

Свързването на Марс с Уран в третия дом на 15 юли не е най-добрият ден за бизнес срещи и подписване на документи.

 

Novinite.bg

ключови думи:
финансов хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли