Тълкуване на сънищата: да изпуснеш автобуса

За едната бройка!
Тълкуване на сънищата: да изпуснеш автобуса

Затваряте очи и постепенно потъвате в съня. В началото всичко е наред, но после, хоп!, случва се отново – сънувате, че тичате след автобус и колкото и да напредвате към него, пак не успявате да се качите. В крайна сметка, оставате на спирката с тревожното усещане, че не знаете кога ще дойде следващия и дали изобщо ще успеете да стигнете навреме...

Спокойно, ние сме преживявали същото (може би сме се засичали на спирката :) Но впоследствие научихме, че този сън си има просто тълкование.

Може да означава, например, че в реалния живот не успяваме да организираме правилно времето си, а сроковете, които си поставяме за изпълнение на професионални и лични задължения, съвсем не са реалистични. Затова подсъзнанието ни се опитва да ни каже, че се нуждаем от спешна промяна в графика – такава, каквато ще ни позволи да бъдем ефективни, без да се натоварваме с излишен стрес.

Сънят с автобуса би могъл обаче да се тълкува и по друг начин. Същият може да разкрива страха ни от това да пропуснем някакво събитие поради една или друга причина. За да преодолеем тази плахост, просто трябва да се фокусираме върху събитието и да установим колко е важно то за нас, желаем ли да станем част от него наистина и какво ще се случи, ако не успеем... Отговорите на всички въпроси ще успокоят съзнанието ни и ще ни позволят да си отдъхнем от преследването на градския транспорт през нощта :)

Виждате ли! Няма нищо притеснително. Заповядайте във фен-страницата ни във фейсбук, за да разтълкуваме заедно и други ваши сънища. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май