Тамара Глоба каза какво да не правят тези 3 зодии до края на месеца

Тамара Глоба каза какво да не правят тези 3 зодии до края на месеца

Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза с практически съвети в ютюб канала си за три зодии до края на август. Според нея те трябва да слушат интуицията си, да се погрижат за здравето си и да не се впускат в необмислени покупки.

Лъвовете трябва да намерят време за пътувания и пътешествия, защото далеч от дома, признанието, любовта и успехът ще дойдат при тях. Просперитетът ще настъпи както в личен, така и в делови план.

Девите ще развият безпрецедентна активност, тъй като ще трябва да бъдат на две места едновременно. Глоба съветва представителите на този знак да се погрижат за здравето си през последните седмици на август, както и да отделят време на лични проекти и идеи.

Скорпионите следва да обърнат внимание на делата на близки и роднини. Освен това този зодиакален знак ще положи основите на перспективи за есента, които се отнасят до тяхната работа.

Що се отнася до финансовото състояние на тези три зодии, известната астроложка препоръчва: "Опитайте се да не харчите пари за всичко, което ви харесва. Харчовете ще ви донесат неуспехи”.

Превод и редакция: Fitwell.bg
ключови думи:
зодии Тамара Глоба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май