Още секси звездни момчета: 40+

Нова порция мъжественост на квадрат
Още секси звездни момчета: 40+

Изчисленията ми показват, че е време за мъже! Затова си харесах още няколко звездни мъжаги, с които смятам да запълня последните минути от работния ви ден. Не ги гледайте, че са леко прошарени.

Макар и прехвърлили 40-те, тези категорични хубавци могат да се похвалят с неподозиран чар. Освен това, ако не друго, то поне звездният им статус ги задължава да се поддържат в добра физическа форма. Та, нека започнем с:

Робърт Дауни Джуниър

Няма да крием, че 47-годишният актьор ни е абсолютен фаворит. С други думи, гледаме (почти) всеки нов филм с негово участие. Пристрастни или не, трябва да признаем, че Робърт е впечатляващ във всичките си роли. Сякаш обаче най-много го харесваме като Шерлок Холмс във филмите на Гай Ричи за популярния детектив.

За участието си в лентите мистър Дауни преминава през сериозна физическа подготовка. Резултатът: Холмс Младши може да се похвали с добре развита поясна мускулатура, умее до съвършенство ръкопашния бой и има нисък процент подкожни мазнини ;)

Е, да, за съжаление, Робърт съвсем не е най-добрият пример за подражание в здравословно отношение. Преди няколко години той имаше сериозни проблеми с наркотиците, с които твърди, че се е справил. Искрено се надяваме да е така...

И дано йога практиката, на която се посвети в началото на 2012-та, му помогне да изгради по-различно отношение към здравето си.

Въпреки всичко, мосю Дауни е просто пленителен, смеете ли да го оспорите?

Джерард Бътлър

Ах, мистър Бътлър... Заклет ерген, страстен защитник на полигамията, актьор. Шотландец! Наскоро прехвърлил 40-те, Джерард е мечта за всяка жена. Нещо повече: посребрените коси (и брада) адски му отиват - самият той не крие, че се гордее с тях. Преценете сами дали има право:

justjared

Том Круз

Споменаваме го доста често през последните дни и това изобщо не е случайно. Съвсем скоро (през юли) мистър Круз ще навърши 50, а изглежда доста по-млад от съпругата си – актрисата Кейти Холмс.

Вечната младост и отличната форма въобще не са мисия невъзможна за актьора. Постига ги по най-близкия до ума начин. Не, не с фотошоп, а с редовни тренировки, както и с различни козметични трикове. Реално погледнато, Том трудно може да мине за дядо, така че ще му позволим да остане още малко в класацията ни. Поне до юли.

justjared

Е, това бяха секси новините днес :) Искате ли още? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май