Онези неща в теб, които го объркват и ядосват

Онези неща в теб, които го объркват и ядосват

1783644

Все искаме нещо…, ама и ние не знаем какво точно искаме

Всички ние искаме едни такива абстрактни и прекрасни работи като любов, щастие, внимание и пр. Тези неща обаче, не говорят на мъжете почти нищо, освен ако не са надарени с брилятно въображение и по някакъв оригинален начин могат да "материализират” желанията ни. Мъжете са твърде конкретни същества, за които абстрактните понятия и метафорите са по-сложни и от квантовата физика. Много по-бързо ще намерите общ език, ако му кажете, че имате нужда от целувка, от романтична вечеря, от изненадваща разходка сред природата и т.н.

Силно се надяваме, че той чете мислите ни

Доста жени очакват от партньорите си да четат техните мисли, да изпълняват желанията им и да ги глезят, но без обяснения. И когато отсрещният не е отгатнал техния копнеж идва чувството на едно кисело раздразнение, че никой не ги разбира.

Ох, колко обичаме да натякваме

Съзнателно, или не, то си ни е вродено. Поне на повечето. Ако целите скандал, то това е най-вярната тактика. Постоянното "навиране в носа” на факти, свързани с пари, внимание, ревност и пр., са най-сигурният път към…, да, към раздялата.

Не сме в настроение и това е!

Няма как това да не вбеси един мъж, особенно ако нежната му половинка е с вкиснато настроение и всичко около нея я дразни. На пръв поглед нищо не се е случило, а й тя самата смрънква едно "Добре съм.”, но.. холът се оказва тесен и за двама ви. Спокойно, причините може да са стотици, да не кажем хиляди... Може да й е дошло, да й се е счупил нокът, да си е изпуснала сандвича на тротоара, да са я настъпили в градския транспорт, както и да има спешна нужда от: почивка, свобода, лакочистител, чорапи... Ако не сподели с вас причината, значи не иска. НО.... Причина винаги има, макар за вас господа тя да е смешна и незначителна.

1783645

Нападението е най-добрата защита!

Ако на жената нещо не й изнася, тя е способна да си служи с всички средства, които могат да я доближат до целта й. Като казваме нападение, нямаме задължително предвид агресия и крясъци. Нападките могат да са под формата на лигав въпрос от сорта на "Ама ти защо вече не ми подаряваш цветя, бе миличко?”, което в превод би звучало така "Ти недосетливо същество такова, толкова ли е трудно от време на време да вкарваш малко нежност и романтика в тая връзка. Абе, вие мъжете всичките сте …”. Изведнъж жените се явяват като ощетени и излъгани, а това дразни мъжете.


ключови думи:
объркване ядосан

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май