Обвиняват ги, че са дебели, но...

... те не смятат така
Обвиняват ги, че са дебели, но...

Забелязали ли сте, редакторите на лайфстайл изданията (и не само) обожават да коментират закръглените форми и инверсиите в теглото на няколко конкретни мадами от света на известните? Папараците пък не се уморяват да фотографират малките-им-големи несъвършенства.

Вместо да се ядосват и да се обиждат обаче, въпросните мацки приемат с видимо спокойствие неприятните, при това – ежедневни, обсъждания по техен адрес. Нещо повече: твърдят, че се чувстват безкрайно удобно в телата си и че се харесват такива, каквито са.

Вижте обаче част от тези много одумвани дами и как защитават достойнството си те:

Ким Кардашиян

Широкият ханш на риалити коконата е тема за дискусия в не едно издание за звезди и мода. Но Ким продължава да посреща всяка провокация с широка усмивка и добро настроение.

"Гордея се с фигурата си и искрено харесвам дупето си!", непрекъснато споделя тя в различни интервюта. "Знам, че не съм перфектна, но никога не съм се старала да бъда такава", допълва.

Кристина Хендрикс

След церемонията по раздаването на престижните награди за кино "Златен глобус" през 2010 година, Криси бе много жестоко критикувана за избора си на облекло. "Не можеш да облечеш такова голямо момиче в такава рокля", възмути се тогава модният критик на New York Times - Кати Хорън.

Актрисата отговори на злобния коментар така: "Е, да, бих била щастлива да съм с няколко килограма по-слаба. Коя жена не би? Но истината е, че когато впоследствие се видях на снимките от събитието, си помислих, че съм наистина красива".

А за самочувствието й се погрижил допълнително собственият й съпруг, който й казал, че изглежда просто невероятно!

justjared

Америка Ферера

Грозната Бети ли? Актрисата от популярния сериал въобще не се възприема като непривлекателна. Напротив. На всички претенции към външния й вид, тя отговаря категорично: "Имам нормални размери. Всъщност, даже понякога повече се притеснявам да не отслабна, а не обратното - да напълнея. Мисля, че не мога да бъда в по-добра форма от тази, в която се намирам в момента", допълва красавицата.

justjared

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май