Никога не използвайте такъв портфейл! На бедност е!

Никога не използвайте такъв портфейл! На бедност е!

Много хора подценяват ролята на портфейла, считайки го само за място за съхранение на пари. И допускат огромна грешка!

Портмонето е повече от просто място за съхранение на вашите карти, банкноти и монети. Това е и най-мощният финансов талисман, който, за съжаление, много лесно може да се превърне от приятел във враг, ако не се третира по правилния начин. 

Експерти в областта на биоенергетиката разкриха как портфейлът може да се превърне в главният виновник за лошото ни финансово състояние и да ни обрече на бедност. 

Не трябва да оставяте портмонето си напълно празно, категорични са специалистите. По думите им, в него винаги трябва да има поне няколко монети. Най-добре е да има и хартиена банкнота, дори и с малката номинална стойност.

В същото време е много важно всички банкноти в портфейла да не са окъсани и да са добре подредени. Не се препоръчва да ги мачкате или сгъвате, защото това ще се отрази неблагоприятно на финансовото ви благополучие.

Ако портфейлът е празен, той ще започне да носи проблеми на притежателя си. 

В момента, в който старото ви портмоне започне да се къса, трябва незабавно да го изхвърлите и да си купите ново. Колкото по-дълго ходите със скъсан портфейл, толкова повече привличате бедността към себе си.

Да не говорим, че след известно време от такъв портфейл ще започнат да изпадат пари, карти и всичко, което съхранявате в его. 

С едва забележимите поражения може и да се примирите, но ако се появят дупки, незабавно трябва да го смените, защото финансовият късмет ще изтича все повече и повече всеки ден. 

Не трябва да очаквате нищо добро и от чужд портфейл, казват специалистите. И тук няма никакво значение кой от близките ви е негов собственик. След като е бил в ръцете на един човек, портфейлът е попил неговата енергия. И няма да има същата привързаност към новия си собственик.

Опасност представляват и намерените на улицата портмонета. Трябва да сте много внимателни с тях, защото няма как да знаете какъв човек е бил предишният им собственик - добър или лош. Или пък прокълнат. 

Ако в намерения портфейл има пари, препоръчително е да не ги използвате. Най-добре е да опитате да намерите собственика и да му го върнете. Това не само ще зарадва човека, но и ще ви донесе много ползи.

Специалистите казват още, че е изключително важно да следите какво съхранявате в портфейла си.

В него не трябва да има боклуци, кредитни карти с големи задължения и снимки. Всичко това ще намали благоприятния ефект на портфейла върху успеха и финансовото благополучие на притежателя му.

Препоръчително е да не си купувате кариран портфейл, защото той символизира скованост. Такъв портфейл може да затвори финансови потоци и да лиши притежателя си от късмет.

Моделите на точки се отразяват доста добре на финансовото положение. Въпреки това обаче много експерти препоръчват закупуването на портфейли със строг външен вид.

Малките портфейли са много неудобни, защото банкнотите трябва да се сгъват, а това не е препоръчително. Портмонетата с кръгла форма също не са добра идея, защото, по думите на експертите по биоенергетика, тя само плаши финансовия успех.

Най-добре е да заложите на правоъгълните форми. Те се считат за най-добрите сред всички.

Цветът на портфейла също играе важна роля. Ако го изберете според вашия зодиакален знак, ще ви донесе още повече успех и просперитет, пише jenata.blitz.bg.

ключови думи:
бедност портфейл

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май