Нежни целувки. По холивудски

Съвсем обикновени, но толкова готини
Нежни целувки. По холивудски

По принцип се старая да не показвам романтичната си природа. Но, уви, днес ми е адски трудно да я крия, нали разбирате.

Да ви призная честно, направо ми се иска да ви залея с любовни материали. А така като гледам, май съм напът наистина да го направя ;) Но, спокойно - шефът ми даде зелена светлина за себеизразяване, затова възнамерявам смело да запратя по вас поредния сантиментален текст.

За ваше (и мое) щастие, няма да пиша много-много. По-скоро ще ви покажа, под формата на снимков материал, няколко вдъхновяващи холивудски целувки.

Възнамерявам с въпросните фотоси да погъделичкам най-романтичната част на душата ви. И тайничко се надявам да ви накарам още тази вечер да се посветите на нежни интимности с любимия човек.

Та, нека целуването започне с...

Ан Хатауей и Адам Шулман

Чаровната Ан определено не си губи времето, да ви кажа. Напротив. Използва всяка свободна минута, за да намляска качествено любимия си мъж Адам. Това обяснява защо папараците непрекъснато ги хващат в крачка.

Ама са сладки, нали?

805233justjared

Дрю Баримор и Уил Копълман

Не знам на какво мнение сте, но аз мисля, че Дрю и Уил са чудесна двойка, отстрани погледнато поне. Точно така. Те също са от целуващите се на пълно работно време :) 

805234justjared

Чанинг Тейтъм и Джена Деуан

Какво да кажем за тези двамата пък – тях никой не може да ги спре. Целуват се на летището, пред фитнес залата, на медийни събития... Много ни радват.

А най-готиното е, че скоро ще станат и родители :)

805235justjared

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май