Мъжките момичета на Fit&Well

Посвещаваме март на женската сила във всичките й проявления
Мъжките момичета на Fit&Well

Предполага се, че жените не са като останалите хора. Никой не може да знае със сигурност. В едно нещо сме убедени обаче – останалите хора се страхуват от жените. Навярно поради тази причина съществува и противоречивият празник 8 март. Също както едно време боязливите хора са правели дарове и жертвоприношения, за да омилостивяват страховитите си богове, така и сега, след изтичането на седмия ден от третия месец, милиони мъже по света се пребиват и разоряват, за да спечелят благоразположението на противоположния пол.

Някой някъде е окачествил този пол с прилагателното "слаб". След това този човек е изчезнал безследно и съдбата му и до ден днешен остава загадка за науката и Интерпол. Прилагателното обаче е останало, независимо от факта, че бива опровергавано непрекъснато.

На нас, честно казано, ни писна. Затова решихме да използваме третия месец, за да ви направим свидетели на някои от тези опровержения. Ако все още не е станало ясно, нека ви го поднесем по този начин – през следващите няколко седмици ще ви запознаем с най-силните момичета, които сте виждали.

С едната ръка те гледат дете, с другата готвят и пазаруват, с третата ритат топка, а с четвъртата размахват пудовка. Те имат свръхчовешка мощ и знаят как да я използват. Те са смели в приказките и много добре знаят какво говорят. Противно на вашите очаквания, те са секси. Бицепсите на някои от тях може да ви обезпокоят, но ще се уверите, че въпреки това те не говорят с дебел глас и страдат от липса на адамова ябълка и лицево окосмение. Те са модерни, но познават традициите. Те уважават "силния" пол, но не биха се поколебали да го сритат в слабините, ако случайно си е забравил мястото. Те са нашите мъжки момичета!

 

Вълнувате се? Страх ви е? Просто сте любопитни? Присъединете се към нашата фен-страница във фейсбук и трепетно очаквайте настъпването на следващата седмица!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май