Месечният хороскоп на Павел Глоба: Животът на 2 зодии се преобръща

Месечният хороскоп на Павел Глоба: Животът на 2 зодии се преобръща

Известният руски астролог Павел Глоба изследва звездното небе и разположението на планетите и разкри пред любителите на хороскопите какво точно очаква всеки знак от зодиакалния кръг през следващия месец.

Да вярва или не на предписанията на специалиста - всеки решава сам.

По думите му, през април представителите на три зодии ще се сблъскат с доста трудности по пътя си и ще се наложи да положат много усилия, за да разрешат проблемите си. Други две пък ще жънат успехи във всички сфери, а парите ще се сипят над главите им като пролетен дъжд.

Ето какво са подготвили звездите за всеки един от зодиакалните знаци през април:

Овен

Пред вас ще се открият обещаващи перспективи за реализация като творческа личност. Ще попаднете в нова реалност, където парите буквално ще се сипят от небето. Краят на месеца ще бъде особено печеливш.

Добре е да слушате близките си и да не спорите за дреболии. В работата трябва да се съсредоточите върху основното, а ненужните неща да оставите настрани.

Мъжете могат да бъдат помолени за помощ от роднини. Не им отказвайте! Вашата подкрепа ще бъде оценена.

Жените е добре да променят малко имиджа си през пролетта. Но за нови запознанства още не му е дошло времето.

Телец

За Телците април ще бъде напрегнат във всяко едно отношение. Няма да имате и минутка спокойствие. Ако искате да планирате ваканция или забавен уикенд с приятели, го отложете за по-добри времена.

Очакват се и положителни моменти. Самотните представители на знака например ще получат чудесен шанс да започнат нова връзка.

Близнаци

Ще се наложи да окажете надеждна подкрепа за близките си, особено на по-възрастните членове на семейството. Не им отказвайте помощта си.

Проблемите ще могат да бъдат решени само със съвместни усилия.

Рак

Този месец ще бъде повече от невероятен. Може дори да разчитате на нови запознанства и малки романтични романси.

В останалите области на живота не търсете външна помощ. Вероятността от финансови проблеми е висока, но те ще бъдат успешно разрешени към последната декада на месеца.

Лъв

Ако шефовете смятат да ви изпращат в командировка или се появи възможност да отидете на пътешествие, не трябва да отказвате. Запознанствата, направени по време на пътуването, ще ви бъдат много полезни в бъдеще.

Не трябва да се страхувате от провал. Трудните ситуации ще се разрешават почти от само себе си.

Дева

Април ще е противоречив месец. Ще трябва да съчетаете личните интереси и желания с желанията на другите.

Може да планирате почивка, но е по-добре да не напускате града. Не е изключено да се появят дела, които да изискват участието ви.

Везни

Везните трябва трезво да преценят възможностите си. Този месец ще бъде особено успешен за тези, които професионално се занимават с творчество. Пролетта буквално ще ги вдъхнови за нови начинания.

Всички останали трябва да са подготвят за конфликтни ситуации.

Скорпион

През април може да се сблъскате с проблеми в семейството. Възможни са конфликти на финансова или битова основа. Ако партньорът ви откаже да поеме домашните си задължения или започне да спестява, скандалите няма да могат да бъдат избегнати.

Много е вероятно най-накрая да ви върнат голям дълг, който вече не се надявате да получите.

Стрелец

През следващия месец е по-добре да се съсредоточите върху изпълнението на работните си задължения. Няма да имате никакво време за почивка, защото ще трябва да се справите с огромен брой дела, документи и задачи.

Глоба съветва да не забравяте и за съществуващите си дългове, които ще се наложи най-накрая да върнете. Между другото, не всички от тях са свързани с финанси. Незавършени документи, неспазени обещания – всичко това има значение.

Козирог

Април за Козирозите ще бъде стабилен и равномерен, без изненади. Ето защо няма смисъл да правят грандиозни планове за месеца.

Звездите казват, че би било по-правилно да преживеят спокойния период и да плуват по течението.

Водолей

С представителите на тази зодия няма да скучаете, но те ще трябва да се научат да поемат отговорност. През този месец семейството трябва да е на преден план, а не работата и приятелствата.

Риби

Представителите на този воден знак най-сетне ще усетят мир и хармония. Животът им ще тече като спокойна река, а в края на месеца ги очакват много приятни събития и срещи.

Работата и близките ще им подарят много щастие. Звездите предупреждават за конфликт с колега, от който ще излязат като победител.

През април ще трябва да са по-инициативни и активни. Може да направят ремонт в апартамента или да се запознаят с нови хора, пише jenata.blitz.bg

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март