Късметлийските талисмани за 2022-а според зодията

Късметлийските талисмани за 2022-а според зодията

Талисманите ще помогнат на представителите на зодиакалните знаци да се чувстват защитени и да привлекат късмет през 2022 година. В годината на Водния тигър ще има много промени и представителите на зодиакалните знаци ще могат да успеят в бизнеса и личния живот, пише сайтът Actualno.com.

Овен

Овенът го чака една наситена със събития година, а дрехите в лилави нюанси ще ви помогнат да останете в добро настроение. С помощта на този цвят ще бъде по-лесно да изпълните заветните мечти. Енергията на чароита ще ви помогне да се справите със задачите.

Телец

Финансовият късмет ще се усмихне на Телец през 2022 г. , а зелените цветове в облеклото ще ви помогнат да запазите богатството. Енергията на този цвят ще помогне при преговорите и ще засили съпричастността. Като талисман можете спокойно да използвате яспис.

Близнаци

Талисманите на 2022 г. ще бъдат отразяващите повърхности, които могат да премахнат негативизма: джобни огледала, метални и сребърни предмети. Енергията на циркона е полезна като камък-талисман.

Рак

С помощта на дрехи във водни нюанси ще бъде възможно да се запази вътрешната хармония, а енергията на тюркоаза ще ви помогне за бизнеса и да реализирате планове.

Лъв

Лъвовете през 2022 г. ще донесат късмет не толкова цвят, колкото фигурки на хищни животни на работния плот: лъв, прилеп, пантера. За минерали изберете котешко око, турмалин или оникс.

Дева

За Девите ще бъде добре да използват жълто-зелени нюанси. За да привлекат късмет през 2022 г., те трябва да носят цитрин със себе си, както и да поставят кристална друза на работния си плот.

Везни

За Везните през 2022 г. фигурите от везни, изработени от мед или бронз, ще им помогнат. Като минерал-талисман трябва да изберете кварц или родонит.

Скорпион

Сините цветове в дрехите ще ви помогнат да не бързате и да вземете правилните решения, а фигури или рисунки на светкавици ще ви помогнат да се предпазите от интригите на враговете. Минералите лапис лазули и нар също ще са от полза.

Стрелец

Фигури на бързи животни: кон, гепард, изстреляна стрела, ще ви помогнат да хванете всичко и да не пропуснете нови възможности. Енергията на черните перли и хематита ще ви помогне бързо да попълните енергийните резерви.

Козирог

Козирозите имат много работа през 2022 г. и за да бъдете късметлии, е важно да поддържате позитивна нагласа и да придобиете нови знания. Фигури на сфинкс или химера ще ви помогнат да се справите с тежестта на отговорността, а минералите халцедон, оникс и опал ще ви помогнат да се настроите положително.

Водолей

Водолеите през 2022 г. ще имат нови перспективи, които могат радикално да променят живота им. Студените нюанси в дрехите са удачни. Като талисмани може да разглежда кристала, както и диамант.

Риби

 

Ще бъде по-лесно да превъзмогнете натоварването с помощта на талисмани. Енергията на увивните растения ще ви помогне да се адаптирате към обстоятелствата, а малахитът ще ви даде пробивна енергия и ще ви предпази от заболявания.

ключови думи:
2022-а зодии талисмани

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април