Как да я поканите на среща

След като вече сте я одобрили на чат
Как да я поканите на среща

Тиндър направи революция в света на срещите. От старта си през 2016 досега мобилното приложение има над 25 милиона потребители, 1,5 млн. от които плащат за това. Изглежда има доста самотни мъже и жени по света и търсенето на сродна душа онлайн става все по-силно. Преди време първо се запознавахме с човека преди да решим дали искаме да излезем на среща с него. Днес моделът е обърнат – предпочитаме първо да си поговорим дистанционно преди да се срещнем очи в очи.

Излизайте с реален човек, а не с човека, когото сте създали чрез телефона си

Започването на връзка изисква много повече от един интересен диалог. В даден момент ще трябва излезете от онлайн пространството и да застанете лице в лице. Казано по друг начин – трябва да я поканите на среща.

И за да не се превърнете в глупак, поканете я така че да не може да ви откаже. Успехът ви е гарантиран, ако следвате тези стъпки:

1. Следете разговора

Инстинктът ще ви покаже кога е време да действате или дали не трябва да изчакате още няколко дни преди да я поканите на среща. Трябва да почувствате човека отсреща преди да пожелаете да се видите.

2. Запознайте се с графика ѝ преди да предложите активности

Не искате да бъдете порязани, само защото тя е заета или извън града въпросната вечер. Запознавайки се с нейния график ще научите и какви са нейните интереси. Ако искате да я заведете на кино – по-добре се запознайте с вкуса ѝ; планирате романтична разходка с пикник – научете дали тя е момиче, което обича да е сред природата.

3. Коментирайте различни теми

Ако имате интерес към еднакви теми, това е лесен начин да предложите среща. Например: обичате изкуството и знаете, че в близките дни има интересна пиеса или изложба. Тя си пада по конкретен стил музика, а вие знаете за концерт/участие на банда, която ще ѝ допадне.

4. Четете внимателно

Има голям шанс тя да ви подскаже кога е готова за среща и дори да ви насърчи да я поканите като вкарва различни фрази от сорта на ... колко много ѝ се иска да гледа това или да се разходи еди-къде си и т. н.

5. Не се страхувайте, действайте

Ако не я попитате, среща няма да има. Като вземете предвид горните точки със сигурност ще ви се отвори възможност да я поканите, така че когато моментът настъпи, не се колебайте.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април