Истинският мъж не познава болката

Но болката познава истинския мъж
Истинският мъж не познава болката

Будите се от леглото си от натрошени бутилки, но не бързате да ставате от него. Минути по-късно сте в банята и миете лицето си със сярна киселина, а зъбите грижливо изтърквате с раш пилата. Знаете, че чувствителната ви кожа трябва да бъде добре подсушена и затова грабите с пълни шепи от стъклената вата и старателно се избърсвате с нея. Ходите до тоалетна с главата надолу и се присягате небрежно за рулото с едра шкурка, която нежно гали задните ви части.

Придвижвате се към кухнята със задни салта, като не пропускате да разбиете някоя и друга погрешка изпречила се на пътя ви стена. Там ви чакат купа с люти чушки и килограм сурово говеждо. Чушките натърквате в очите си, а говеждото изшмърквате. Всичко това затапвате с бутилка спирт за горене, понеже керосинът ви е свършил. На стената издълбавате с пръст бележка, която да ви напомни да купите нов. Излизате през прозореца и докато си летите към първия етаж, прехвърляте пресата. Междувременно получавате съобщение от Чък Норис, който се кълне, че никога повече няма да прави така. Долу ви чака верният ви мотор и още един прекрасен и безболезнен ден от живота ви...

Разбира се, това са пълни глупости. В последно време мрежата е пълна с тях. Ако въпреки това ги намирате за забавни, винаги можете да ни харесате във фейсбук, където нивото на простотия е по-високо от всякога.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май