Звездни фитнес новини: от Ема Стоун

Която си взела месец отпуск от фитнеса...
Звездни фитнес новини: от Ема Стоун

Популярната американска актриса Ема Стоун призна в интервю, че наскоро преустановила спортните си активности за период от около месец. Причината: изведнъж почувствала, че се превръща в "роб" на фитнес залата и, че искрено прекалява с тренирането.

Чаровницата сподели още, че почивката, която си дала от фитнеса, ѝ била наистина необходима. А впоследствие ѝ позволила да се върне с нови сили към физкултурните предизвикателства.

Нашият коментар

Ако питате нас, Ема е постъпила чудесно и решението ѝ е наистина умно. Нещо повече, съветваме ви да ползвате личния ѝ пример и, при нужда, да постъпвате по същия начин.

Не се колебайте да си взимате почивен ден от редовната програма, заслужили сте си го. И молим ви – без угризения на съвестта, постъпвате правилно! Истината е, че мускулите, сухожилията, органите и въобще – цялото ви тяло, също се нуждаят от отдих.

justjaredДруг е въпросът, че цял месец може би е доста продължително отдалечаване от активното спортуване.

Самата Стоун признава, че през тези 30 дни не се чувствала така секси в кожата си, както обикновено. 

Но, убедени сме, една-две седмици са абсолютно приемлив срок за почивка и едва ли ще се отразят негативно върху самочувствието и себеусещането ви. Даже обратното. Затова не се колебайте да си ги осигурявате. Може и повече, ама гледайте след това да не останете без спорт за години напред. 

И още нещо наистина важно: през тази своеобразна ваканция се опитайте да запазите добрите здравословни навици и не пропускайте възможност да се раздвижвате.

А накрая нека ви попитаме: колко дни фитнес отпуск възнамерявате да си "поръчате" тази години.

И как ви се отразява той по принцип?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни