Звездни вегетариански новини: от Бионсе и Джей Зи

Популярното семейство обръща гръб на месото
Звездни вегетариански новини: от Бионсе и Джей Зи

Ако питате нас, не боговете, а известните са полудели :) Защото през последните години, под претекст, че се грижат за здравето и фигурата си, много звездни познайници се запалиха по безумни и абсолютно безсмислени фитнес трендове.

Нещо повече, дори без да се замислят, те се подложиха на различни диети, със съмнителна ефикасност. И, да, голяма част от тях, повлечени от модната тенденция, приеха вегетарианството като най-правилния и най-добър начин за хранене. Някои дори, като актьора Ръсел Бранд, например, прескочиха собствените си възможности и станаха вегани и даже – суровоядци.

А новите членове на "тревопасното" братство са Бионсе и Джей Зи, за които съвсем наскоро лайфстайл изданието "Us" съобщи, че спазват вегетариански непълен хранителен режим. Музикалната двойка не обяснява какво точно означава за тях "непълен", но твърди, че преминаването към новата диета е наистина важен етап в живота им. Припомняме, че в момента Бионсе се намира в напреднала бременност и даже, според някои, още непотвърдени официално, слухове, е родила момиченце. Мистър Зи пък напълно подкрепя половинката си в новото изпитание и по всякакъв начин иска да сподели преживяването й.

Това е чудесно, но не сме убедени, че изключването на месото от менюто й (макар и частично), ще помогне на красивата изпълнителка да има по-лека и здравословна бременност и впоследствие - майчинство. Даже обратното. И ако това е начинът сладураната да си възвърне секси фигурата отпреди, той ни се струва крайно неприемлив.

Що се отнася до вегетарианството, по което всички, не само звездите, се запалиха изведнъж, то безспорно не може да бъде наречен най-правилният начин на хранене. Защото такъв, всъщност, няма... Хората са различни и имат специфични хранителни и изобщо - всякакви, нужди, които всеки е свободен да задоволява, както намери за добре.

Е, това бяха вегетарианските новини днес. Очаквайте още в следващата емисия, която, сигурни сме, няма да закъснее ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април